- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Cyber_Bird #5457 üzenetére
Szvsz ezek egyik sem motival. marmint kave, tea, jatek/piheno szoba. Nem ettol leszek motivalt es nem ettol nem egek ki.
Fizuemeles, bonusz, altalaban ezek motivaljak az embert. Esetleg magasabb szintere kinevezes, ceges auto, kinek mi. De (nekem) biztosan nem az, hogy ingyen ihatok instant kavet tejporral egy automatabol.
Engem pl sokkal jobban motivalna ha a fizetett szabadnapjaim szamat emelnek meg. Keresek eleget (szerencsere), igy nem a tobb penznek, hanem ugyanannyi penzert kevesebb munkanak orulnek. Kaptam 3% emelest iden, nyilvan orulok neki. Ha kaptam volna +5 nap szabit (ami atfrditva csak kb. 2% emeles), annak jobban orulnek.
Ezzel talan tobbet tennenek kieges ellen is, mint fizetesemelessel. Ugyanazt a szart kavargatom minden nap. Ugyanugy fogom megunni az egeszet, akkor is ha csilliardokat fizetnek erte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged