- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
kenwood #15364 üzenetére
Csodás! 21-én vizsgáztam CCNA-ből (200-125-ből, CCENT meglett korábban), de sajna nem lett meg (683 ponton lett, 811-től lett volna meg). Az én hibám, eltököltem az időt. Szerintem az eddigi 50-60 környéki kérdés is bőven elég volt, főleg, hogy sok elég beforgatós, amin gondolkodni kell.
Rákérdezett a vizsga pl. az EIGRP K1, K2... értékekre, hogy mit képviselnek. Fogalmam se volt, hazajöttem rákerestem a pdf formátumú könyvben és nem volt benne. Vagy pl. rákérdezett, hogy mi a másik elnevezése a RIP/distance vectornak (Belmann-Ford). Ezt speciel tudtam, sejtettem, hogy erre rákérdezhetnek a vizsgán.
Hátha majd módosítanak, csökkentenek majd a kérdések számán, mert szerintem így elég sokan el fognak vérezni a vizsgán.(#15362) Mariusxx
Azt nem értem, hogy miért lehet külön-külön is megvenni a két kötetet?! Most már csak egyben lehet letenni a CCNA-t, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged