Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Beniii06

addikt

válasz Larry #13835 üzenetére

Jól van, nem kell komolyan venni. Gondoltam, hogy cisco-s dolog érdekel(mivel ez a topik neve is). Én csak próbáltam felkavarni az állóvizet, más vette a poént/célzást, te nem. Ha szószerint lefordítod, inkább ahhoz van köze amit belinkeltem és nem a vlanokhoz.

MÁS: Ilyen router-on-stick-es dologról még nem hallottam, igaz csak alap szintig tanultam cisco-t(nincs vizsgám belőle, az összefoglaló tanulmányozásán kívül még mindig nem világos hol(csak BP vagy online?)/mikor(negyedévente?) lehet vizsgázni mondjuk). Jelenleg más szakirány miatt szünetel a cisco, de érdekelnek az ilyen dolgok hobbi szinten, ezért is nézegetek be a topikba néha és ha nem sikerülne azzal elhelyezkedni, akkor belekezdenék komolyabban is ebbe. Az lejött olvasgatva, hogy a tanfolyamok online önszorgalom alapúak(videók, prezentációk, net). Egy CCNA-ra mennyi idő felkészülni kompletten, ha előlről kezdi az ember?

• Cyber_Bird

senior tag

válasz Larry #13835 üzenetére

En javaslom neked, hogy olvass meg utana ezeknek a dolgoknak.

Latszik, hogy jelenleg meg nem igazan vagy tisztaban a halozati alapokkal, megis vizonylag komplex megoldast szeretnel.
    Nem vagy kivancsi alternativ megoldasokra, amik jobbak arra a celra amit szeretnel, hanem a fejedbe vettel valami elgondolast, es ahhoz ragaszkodsz, es arra varsz el megoldast masoktol.
    Volt par ilyen kollegam, feladtam reszukre a tanacsadast.

Olvass el egy ccna Official certification guide-ot(ket konyv), aztan ha azzal tisztaban vagy mar, es erted, hogy mi hogy mukodik, akkor terj vissza erre a dologra.

U.i.: Ha felreismertelek, akkor bocsanat, de a kommentekbol eddig ez jott le.

Új hozzászólás Aktív témák