- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
Jól van, nem kell komolyan venni. Gondoltam, hogy cisco-s dolog érdekel(mivel ez a topik neve is). Én csak próbáltam felkavarni az állóvizet, más vette a poént/célzást, te nem. Ha szószerint lefordítod, inkább ahhoz van köze amit belinkeltem és nem a vlanokhoz.
MÁS: Ilyen router-on-stick-es dologról még nem hallottam, igaz csak alap szintig tanultam cisco-t(nincs vizsgám belőle, az összefoglaló tanulmányozásán kívül még mindig nem világos hol(csak BP vagy online?)/mikor(negyedévente?) lehet vizsgázni mondjuk). Jelenleg más szakirány miatt szünetel a cisco, de érdekelnek az ilyen dolgok hobbi szinten, ezért is nézegetek be a topikba néha és ha nem sikerülne azzal elhelyezkedni, akkor belekezdenék komolyabban is ebbe. Az lejött olvasgatva, hogy a tanfolyamok online önszorgalom alapúak(videók, prezentációk, net). Egy CCNA-ra mennyi idő felkészülni kompletten, ha előlről kezdi az ember?
-
Cyber_Bird
senior tag
En javaslom neked, hogy olvass meg utana ezeknek a dolgoknak.
Latszik, hogy jelenleg meg nem igazan vagy tisztaban a halozati alapokkal, megis vizonylag komplex megoldast szeretnel.
Nem vagy kivancsi alternativ megoldasokra, amik jobbak arra a celra amit szeretnel, hanem a fejedbe vettel valami elgondolast, es ahhoz ragaszkodsz, es arra varsz el megoldast masoktol.
Volt par ilyen kollegam, feladtam reszukre a tanacsadast.Olvass el egy ccna Official certification guide-ot(ket konyv), aztan ha azzal tisztaban vagy mar, es erted, hogy mi hogy mukodik, akkor terj vissza erre a dologra.
U.i.: Ha felreismertelek, akkor bocsanat, de a kommentekbol eddig ez jott le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest