-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Meglepődtem, amit írtál Svájccal kapcsolatban, miszerint ott is utálják egymást az emberek. Én pont, azért gondolkodnék el a külföldi élet mellett, hogy hátha nyugatabbra, a jobb életszínvonal miatt, talán kevésbé marják az emberek egymást, kevésbé egoisták, rosszindulatúak egymáshoz az emberek. Sokszor hallani, hogy nyugatabbra, sokkal kellemesebb, nyugodtabb az élet. Engem pont ez vonzana inkább. Kicsit már unom, hogy az itthoni negatív, rosszindulatú hozzáállást.
Amúgy, ha gondoljátok, lehet érdemesebb lenne átmenni, mondjuk, ebbe a topikba: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged