- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorba23
tag
Az van fent a telefonon, csak nem tudom, hogy hogyan segítene a problémám megoldásában.
A problémám: "WiFi problémám van. Cisco EPC 3925-öm van és ha rákapcsolódok a Ciscora mobiltelefonnal, akkor egy darabig van net a telefonon, aztán nincs. A kapcsolat a routerrel elvileg megmarad, de nincs adatforgalom. Ezen csak az segít, ha ki-be kapcsolom a wifit a mobilon. Utána egy darabig megint jó, aztán megint elmegy a net."
-
csorba23
tag
válasz
Gubek-Einste #2657 üzenetére
Nem sikerül ingyenes InSSIDert találnom. Illetve PC-re találtam de a PC-mben nincs Wifi, anélkül meg nem csinál semmit. Androidra meg csak fizetőst találok a neten.
-
csorba23
tag
válasz
Gubek-Einste #2655 üzenetére
Nincs InSSIDerem. Az mit tudna megmutatni? Jól látom, hogy fizetős?
-
csorba23
tag
válasz
Gubek-Einste #2653 üzenetére
jelszó csak angol karakter + szám
-
csorba23
tag
válasz
Gubek-Einste #2650 üzenetére
Csatorna:5-ös
SSID-ben van egy kötőjel és egy space. A többi angol abc + szám. -
csorba23
tag
válasz
Gubek-Einste #2648 üzenetére
- WPA or WPA2
- TKIP +AES
- BGN mixed
- 2,4 GHz
- Standard - 20MHz channel
- Key renewal: 3600
- Transmission rate: auto
- CTS protectoin enabled
- Beacon interval: 100
- DTIM Interval: 1
- Fragmentation threshold: 2346
- RTS threshold: 2347Ez így elég? Nagy részéről amúgy nem tudom, mit jelent
-
csorba23
tag
Sziasztok!
WiFi problémám van. Cisco EPC 3925-öm van és ha rákapcsolódok a Ciscora mobiltelefonnal, akkor egy darabig van net a telefonon, aztán nincs. A kapcsolat a routerrel elvileg megmarad, de nincs adatforgalom. Ezen csak az segít, ha ki-be kapcsolom a wifit a mobilon. Utána egy darabig megint jó, aztán megint elmegy a net.
IPTV-m van, ezért kell (van) a Cisco. Átmenetileg egy ASUS router lett berakva switchként a hálózatba és annak a wifijét használva minden jól működik.
Valaki találkozott már ilyennel vagy tud megoldást a problémára? Más mobillal is ugyanezt csinálja.
Jól sejtem hogy a T-Home nem cseréli ki ilyen hibánál a routert, mert hogy ő "ad nekem wifit" az nem szerződéses feltétel, hanem "ajándékba kapom", így a wifivel kapcsolatos problémámmal nem foglalkozik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged