Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBalu
csendes tag
Sziasztok!
20/1-es netem van a t-nél iptv-vel.
Nemrég vettem egy NAS-t amin a transmission fut, viszont a feltöltési sebesség le van korlátozva a net 75%-ára.
Nem tudom, hogy mitől csinálja, de nagyon nehezen tölti be az oldalakat, 4. 5. próbálkozásra, eddig is torrenteztem utorrenttel akkor nem volt semmi bajom, és ott nem volt sebességkorlát, ezért nem tudom, hogy van-e hozzá egyáltalán bármi köze is.
Jelenleg iptv-m sincs.Legutóbb mikor egyáltalán nem volt internetem se analóg tv-m se ugye az iptv felhívtam őket, és annyit mondtak, hogy a modem nincs feljelentkezve majd megcsinálják.
A mostani helyzet a következő:
(ezért nem merem megrendelni az 50-es netet, ha ez így sz@rakodik akkor miért fizessek többet a semmiért? A 120-asról náluk jót még nem hallottam, csúcsidőben nagyon gyengén teljesít elvileg...)
Új hozzászólás Aktív témák
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest