- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBalu
csendes tag
Sziasztok!
20/1-es netem van a t-nél iptv-vel.
Nemrég vettem egy NAS-t amin a transmission fut, viszont a feltöltési sebesség le van korlátozva a net 75%-ára.
Nem tudom, hogy mitől csinálja, de nagyon nehezen tölti be az oldalakat, 4. 5. próbálkozásra, eddig is torrenteztem utorrenttel akkor nem volt semmi bajom, és ott nem volt sebességkorlát, ezért nem tudom, hogy van-e hozzá egyáltalán bármi köze is.
Jelenleg iptv-m sincs.Legutóbb mikor egyáltalán nem volt internetem se analóg tv-m se ugye az iptv felhívtam őket, és annyit mondtak, hogy a modem nincs feljelentkezve majd megcsinálják.
A mostani helyzet a következő:
(ezért nem merem megrendelni az 50-es netet, ha ez így sz@rakodik akkor miért fizessek többet a semmiért? A 120-asról náluk jót még nem hallottam, csúcsidőben nagyon gyengén teljesít elvileg...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Router gondok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- iPhone topik
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest