Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
blattida
üzenetére
Köszi szépen a segítséget. Én is utána kezdtem el nézelődni a Comodo fórumán, és ott is megtaláltam ugyanezt a hibát. Itt is a teljes újratelepítést javasolják, így is tettem (az exportálás-importálással gyorsan megvolt), most nem indult el ez a feladat, remélem megoldódott.
-
sgergi
veterán
válasz
blattida
üzenetére
1. Nálam folyamatosan megy, nem csak üresjáratban, bármit csinálok csak fogja a gépet, nem áll le.
2. kivettem onnan a pipát, de ugyanúgy futtatja egy kis idő múlva. Itt tényleg azt írja, hogy "gyorsítótár építő"
3. Ami nálam fut, az nem "gyorsítótár építő", hanem "gyorsítótár tisztító".10 és fél órája megy, ha nem születik megoldás a letiltásra, eltüntetésre, akkor az egész megy a levesbe.
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Comodo IS 8 van a gépen, és most lettem rá figyelmes, hogy a gép bekapcsolása után elindít egy " gyorsítótár tisztító" feladatot. A gondom ezzel az, hogy 6 órája fut, 50%-ra terheli a procit, és van 25 GB beolvasott adata. Eddig leállítottam ezt a keresést, mert nagyon fogja a gépet, viszont pár óránként újrakezdi, a legutóbbi adatok az utolsó futásra vonatkoznak, ami még mindig tart (most már hagynám, hogy végigérjen). Kérdéseim a következőek:
Ez milyen keresés? Meddig tart? hogy lehet kikapcsolni véglegesen, vagy mit lehet vele kezdeni?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest