- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
a legtöbb internet security vagy vírusirtó nem ismeri fel úgy a kémprogramokat mint az erre kifejezetten kereső program. Ezért szoktak telepíteni a meglévő vírusirtó mellé valami spyware keresőt is.
Jah és nem értem ha a comodo antivirus része nem tetszik akkor miért erőlteted? Használd csak a tűzfal részét nem muszáj az antivirust is. Helyette lehet avastot vagy avirát.
A comodo antivirus része ahogy már többen mondták igazán még nincs kész csak beta test.
Régen is ez volt a tűzfallal. Nem azonnal lett top tűzfal a comodo hanem rengeteg fejlesztés eredménye ami a sok felhasználó testernek is köszönhető
De a 4-es verzióban már valószínűleg jóval jobb lesz az antivirus része is.Egyébként én is kíváncsi lennék azokra a "képekre"
-
Zenty
őstag
Az erőforrás ígénye nem rossz. Viszont az updatelés...
mintha 56k modemel akrnék tölteni...
Gondolom sokan töltenek de az avastnál is megtudták oldani a letöltési sebességet akkor furcsa, hogy itt miért nem. -
Zenty
őstag
ki akartam próbálni a free változatott (32 bites)
Mindent elfogadok és amikor jönne a telepités "csík"
ezt dobja ki hiba üzenetbe:
"Not able to extract eula.txt file. Aborting installation"
nem értem mi baja az eulaval ? Elméletileg accepéztam a szerződésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest