Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Igen, rossz helyen néztem.
Viszont most még felejtős nekem a CIS, újraindítás után fekete képernyő fogadott, ráadásul csökkentett módban sem lehet alkalmazást törölni. Visszaállítási pont meg pont azelőtt volt, mielőtt a programokat feltelepítettem és beállítottam.
Majd talán a következő frissítésnél. -
bozont
veterán
Most tervezem telepíteni a Windows 7-et és ugye ebben (meg a Vista-ban is) van ez az UAC. Ahogy nézem ez olyasmi mint a comodo-nál a defense+, kérdésem hogy melyiket érdemesebb használni? Kettő már sok lenne. Na meg érdemes bekapcsolva hagyni a win beépített tűzfalát a comodo mellett vagy nyugodtan kikapcsolhatom?
-
bozont
veterán
Én csak a tűzfalat használom a csomagból, de mióta frissítette magát, windows indításkor jelszót kér a fiókomhoz pedig nem használtam hozzá. Kénytelen voltam csökkentett módban megadni valami kódot, csak így tudok belépni sajnos.
Persze nem annyira kritikus a hiba, de azér mégis. Elég furcsa. 
Találkozott valaki ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.20
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd talán a következő frissítésnél.