-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Droid9
csendes tag
Csak egy szimpla eldöntendő kérdés. Nem várok rá csak egy egyszerű, párszavas választ.
Köszönöm! -
Droid9
csendes tag
-
Droid9
csendes tag
válasz
blattida #3760 üzenetére
Köszönöm az ötletet, de az az érdekes, hogy lefuttattam és nem talált hibát, viszont induláskor már 3x jelentkezett egy hiba, ami miatt leállította magát (és nem akarta újra küldeni a bug-jelentést). Kézileg újraindítva viszont már gond nélkül ment.
Ha még egyszer hibásan indul, akkor újra feltelepítem. -
Droid9
csendes tag
Sziasztok!
Frissen telepített CIS-es a gép indítását követően "örömmel" értesített, hogy találtam egy bug-ot, melyt szeretne elküldeni a fejlesztőknek. A gond az, hogy nem tudta, mivel nem voltak beállítva az e-mail adatok és kliens. Nos, az állomány megvan, el is küldeném, de milyen címre?
Tudna ebben valaki segíteni?
Mod: 4.1-es verzió, ha ez számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest