-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alger
csendes tag
válasz
blattida #593 üzenetére
Közben megoldódott a probléma. Rákérdeztem a rendszergazdánál, s ahogy nézegette, ha a program modul frissült, akkor a központi tűzfal felismerte a comodo digitális aláírását, azonban, ha frissítést próbált letölteni, akkor blokkolta, mert ismertlen programként küldött kérést...Mindenesetre manuálisan engedélyezte a rendszergazda, úgyhogy megy a frissítés - elég tisztességes méretű definíciós file-t szedett le...
Elképzelhető, hogy nem minden tűzfal van még a comodoval való együttműködésre optimalizálva. -
Alger
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is lenne némi problémám a frissítéssel. A céges laptopra tettem fel a CIS-t, kb. két hónapja használom, s azóta maga a program folyamatosan frissül, ugyanakkor a frissítéseket nem tudja letölteni. Proxy van beállítva, s ha a 8080-as portot írtam be a beállításoknál, jelez, hogy connection failed.. Ha a portot átírom 139-re (eddig ez volt megadva), akkor látszólag folyamatosan, félóránként frissít, azonban a frissítés sorszáma nem emelkedik, állandóan 1160.
Néhány véletlenszerűen beállított portot kipróbáltam, nem segített, mint ahogy az "import proxy settings from IE" művelet sem jelentett megoldást.
A tűzfal és a defense+ nagyszerűen működik, s tekintve, hogy ezek jelentik a fő védelmi vonalat, nem a világ vége, hogy nem frissül az antivirus rész, de azért nem bánnám, ha rá lehet mégis valahogy bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest