-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
Udv!
Az miert van ,hogy ket kulonbozo gepen ,teljesen azonos beallitasok mellett az eicar.com tesztvirus letoltesekor az egyik gepen mar le sem engedi tolteni,hanem azonnal blokkolja azt ,a masik gepen pedig engedi letolteni es csak futtataskor blokkolja azt.
A beallitasok teljesen ugyanazok ,proactiv a profil es a tobbi beallitas is megegyezik mind2 gepen,bongeszo is ,egyedul az oprendszer es nyilvan a hardware mas.
Comodo antivirus 6 beta a szoban forgo cucc.
-
viralmind
aktív tag
Udv !
Felraktam egyik gepemre proba szinten a cav 6 beta-t ,meg vagyok elegedve a fejlesztessel ,eddig bejon.Regebben mar probaltam ,hat ahhoz kepest igen szepen fejlodott minden tekintetben,egy kerdesem lenne azokhoz akik mar hasznaljak/probalgatjak ezt a beta-t.
A szemelyre szabhato taskbaron hogyan lehet szemelyre szabni?
Addig oke hogy ha jobb gomb-al kattintok akkor eltavolithatom/remove ,de hogyan rakok ki ujat?pld ha a karantet akarom ott latni?
ha vki tudja a valaszt ,annak koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest