- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemos
tag
Sikerült rájönnöm!
A defense+-nal bekell pipálni a "Defense+ végleges kikapcsolása (Rendszerujraindítást igényel) !!
Ha ez be van pipálva akkor nem dobja ki a GameGuard errort!
Csak azt nem tom hogy akkor mi blokkolja a defense+-ba ha nem elég neki hogy az alkalmazásoknál a kivételek közé tegyem :S
-
Daemos
tag
válasz
blattida #843 üzenetére
Értem..
Sajnos pedig jo lenne ha ezt az internet security-t használhatnám!!
Eseteleg valamiféle levelet nem lehetne küldeni nekik hogy tudnak-e csinálni vele valamit?
Blattida ha meg kérnélek írsz egy levelet nekik, mert ha én írnék (nem oan jo az angol tudásom) szerintem nem tudnák elolvasni
Előre is köszönöm szépen
-
Daemos
tag
válasz
blattida #839 üzenetére
Reinstalt is csináltam már. Az a baj hogy szerintem valamit a gameguardnal nem enged vagy egyszerüen nem tetszik neki! Kiprobáltam egy másik vírusírtót (kaspersky) és ugyan az a probléma.
Vagy telepítésnél nemtom valamien rendzserezközbe beleturkálnak és emiatt nem tetszik a GameGuradnak, vagy valamien folyamat vagy szolgáltatás nem tetszik neki. Mikor kikapcsoltam a Cis-t utána a szolgáltatások közt volt egy oan amit nem tudtam leállítani és lehet hogy az a felelős miatta ami valószínüleg a másik vírusírtónál is meg volt az a folyamat ami miatt hibas lett a gameguard!
-
Daemos
tag
válasz
blattida #837 üzenetére
Sajnos annyira pontosan nem tom meg csinálni manuálisan hogy át engedje mindenhol...
Tűzfalat meg Defense+-t is kikapcsoltem meg ugy hogy az egészet de akkor is gameguard errort ír ki
(Próbáltam tanuló módba is...)
a kép: http://i11.photobucket.com/albums/a178/grungero/123-3.jpg
Kérlek segíts hogy mien opciókat állítsak vagy engedélyezzek neki hogy átengedje.
-
Daemos
tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Nagyon fontos számomra, mivel ezt az Internet security-t szeretném használni!!!
Az a probléma hogy mikor indítom a játékot (rohan online) a Game guard (Game Guard error 114) kidob ezzel a hibaüzenettel. Felléptem a játék honlapjára ahol a gaemguardra irányítottak és ott a hibakódnál a vírusírtó vagy tűzfal-ra hivatkoznak!
Nem tom hogy hol lehet ugy beállítani hogy szinte egyáltalán ne nyuljon bele a játékba a vírusírtó és jol fusson egymás melett mind a 2.
Remélem tudtok nekem segíteni!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest