- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deter
aktív tag
válasz
Froclee #1466 üzenetére
Szia!
Ezen a lépésen természetesen már túl vagyok... A zöld négyzetben a képen egyébként látszódik a magának a mp.exe a házirendje. Próbáltam már tanuló módban is. De az sem hozott eredményt.
PS: Elég régóta használom már a Comodonak a tűzfalát, tehát hozzávetőlegesen ismerem. Pontatlanul fogalmaztam, nem a folyamatosan blokkolja a játékot, hanem csak bizonyos csomagokat 2-3 másodpercenkét. ( a protokoll analízis ki van kapcsolva) . Másfelől nem tudok host lenni. De ez mellékes.
üdv_
deter -
Tosee
őstag
Futtatás -> msconfig -> Automatikus indítás fül
Ezt már néztem, és szerepel a listán! Sőt a szolgáltatásoknál (services.msc) is néztem, ott is szerepel a listán, ami szintén automatikus indításra van állítva!ha igen, akkor jobb gomb a tálcára -> tulajdonságok -> értesítési terület fül -> testreszabás -> itt kikeresed a comodo-t.
itt a kis legördülő menüből a Megjelenítés opciót kéne választanodEzzel is próbálkoztam, de olyankor csak a régebbi elemeknél szerepel! Ha átrakom megjelenítésre akkor (mivel nem aktuális) így nem is jeleníti meg! Ha viszont megnyitom a felhasználói felületét akkor azonnal átrakja az aktuális-hoz, majd megjelenik az ikon az óra mellett is, és úgy már be tudom állítani, de ez nem változtat a helyzeten ugyanis erre állítottam a telepítéskor...
Azért köszi!
-
blattida
nagyúr
Mire lettél volna kíváncsi? Safe módban megy,internet security beállítás,memóriakép-ellenőrzés normál, csomagszűrés aktív, memóriatúlcsordulás elleni védelem aktív, antivírus valósidejű, minden win szolgáltatás és periféria védelme aktív...
sdi: mi csináljuk a honosítást, ezért láthatod magyarul...ez már a 3.9-es, de béta, kábé két hét múlva jön a végleges...és egyértelműen jobb, mint a 3.8-as...
-
blattida
nagyúr
Trainig módban persze, hogy gyengébb a teljesítménye, nálam safe módban van minden és 100%-os a teszt, 340 pont...
A gyakori frissítés nem a programon múlik, hanem a comodo-sokon. Csúszik, mert a 3.9-en dolgoznak gőzerővel és infrastrukturális fejlesztéseket is csináltak, most alapozzák meg a gyakori frissítés lehetőségét. Május elejére ígérik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest