- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
blattida #4049 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, és Neked is F34R.
A két éves licences NOD32 mellé kell majd egy jó tűzfal, és mindenképpen magyar nyelven tudó kellett, mert nem nekem lesz felpakolva. Holnap délelőtt teszem majd fel és azért kérdezgettem előre ennyit, mert nem akartam (esetlegesen sem) bénázni ott a helyszínen. (szomszédom sógora a leendő Comodo user, de most ez mindegy)
Akkor elég > innen < letöltenem és telepítenem.
Még egy láma kérdés. Ebben benne van ugye a magyar nyelvi telepítő is? Nem kell azt még külön letöltenem.Köszike.
(Valahol nincs feltöltve egy beállítási segédlet ebből a tűzfalból? Hogy nem kelljen mindig kérdezgetni meg visszaolvasni, hogy akkor most mit is és milyen szintre állítsunk. Ötletként: nem megoldható, hogy az első hsz.be betenni - mint ahogyan több link is ott van - egy ilyen beállítási segédletet, letölthető fájl formátumban vagy valahogy? Lehet, hogy sokaknak segítség lenne. Történetesen per-pillanat nekem is jól jönne egy ilyen.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Formula-1
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Borderlands 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest