- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Futtatás -> msconfig -> Automatikus indítás fül
Ezt már néztem, és szerepel a listán! Sőt a szolgáltatásoknál (services.msc) is néztem, ott is szerepel a listán, ami szintén automatikus indításra van állítva!ha igen, akkor jobb gomb a tálcára -> tulajdonságok -> értesítési terület fül -> testreszabás -> itt kikeresed a comodo-t.
itt a kis legördülő menüből a Megjelenítés opciót kéne választanodEzzel is próbálkoztam, de olyankor csak a régebbi elemeknél szerepel! Ha átrakom megjelenítésre akkor (mivel nem aktuális) így nem is jeleníti meg! Ha viszont megnyitom a felhasználói felületét akkor azonnal átrakja az aktuális-hoz, majd megjelenik az ikon az óra mellett is, és úgy már be tudom állítani, de ez nem változtat a helyzeten ugyanis erre állítottam a telepítéskor...
Azért köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged