Hirdetés
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
21147 darab parancsikon
ennek a fele sem tréfa,ha össze vissza vannak akkor az sem megoldás hogy egy mappába tenni és azt kivételek közé,olyat látok a hozzáadnál hogy fájlcsoportok,talán itt lehet valamelyik,amibe bele lehetne szerkeszteni,vagy újat létrehozni de nem tudom melyik lenne jó
valamit errefelé kell kavarni de nem tudom mit,elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ennek a fele sem tréfa,ha össze vissza vannak akkor az sem megoldás hogy egy mappába tenni és azt kivételek közé,olyat látok a hozzáadnál hogy fájlcsoportok,talán itt lehet valamelyik,amibe bele lehetne szerkeszteni,vagy újat létrehozni de nem tudom melyik lenne jó