- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vante
aktív tag
Mi van akkor, ha egy program engedélyt kér, és én nem tudom, és nyomkodom mint állat a Cancel-eket (Mégsem), és egyszer csak abbahagyja. Elvileg ilyenkor tiltásra kerül?
-
vante
aktív tag
válasz
Biga Csiga #665 üzenetére
Most, hogy mondod, nálam is van UDP port scan, igaz nem erről a címről, BP-t írt ki a Geo. Viszont ahogy észrevettem, napjában többször van erről a címről. Csak tudnám hogy tudnám lerázni
-
vante
aktív tag
Visszatérve egy régebbi kérdésemre, megválaszolom most magamnak. Rákérdeztem, és a comodo (akt build: 3.10)-t nem ajánlatos feltenni win7-re, mivel még nem kompatiblis vele, illetve nem is támogatott. Valószínűleg a 4-es verzió lesz az.
-
vante
aktív tag
Én a 2.4-est Comodo-t tettem vissza, azt legalább átlátom, és annyit kérdez, ami tényleg szükséges, plusz nem bugos. Nagyon sajnálom, hogy nem ezt a vonalat vitték tovább, nálam a 3.x-es vonal eléggé a béka feneke alatt van. És hiába "biztonságosabb", mert nem az, ha a sima mezei felhasználón múlik, aki nem tudja mi az az xy kérés, és kiengedi, már akkor bukta.
-
vante
aktív tag
Melyik verzió lesz teljesen kompatibilis a win7-el? A 4-es verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest