Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
blattida
üzenetére
Legyen igazad.Nem töröl.DE karanténba tesz mindent oké tegyük fel,és ezzel mi a tökömet csináljak?Azért tette karanténba mert talált benne vagy virust vagy mást.ÉS??? Felsoroltam a 4 antivirust amit használtam idáig,ezek a programok (vagy 50-80 között)azelött is fentvoltak a gépemen,avast-nod32-kaspersky-f-secure virusirtók meg az elmúlt két évben soha nem nyultak hozzá,amelyik talált egy két dolgot azt meg KISZEDTE BELŐLE A VIRUST,NEM KARANTÉNBA TETTE VAGY TÖRÖLTE,a virusirtó feladata hogy virust irtsdon ha van rá lehetősége,de ez még egy virust se irtott nekem,csak KARANTÉN VAGY TÖRLÉS VOLT!
És most ékrdezheted akkor minek tettem fel,mert átfogó védelmet akartam a gépemre,amiben virusirtó és kémprogramirtó meg tűzfal is van és mindenki 100 százalékosnak tesztek szerint nevezte!!Hát már tudom miért száz százalékos mert nem tudo virust irtani csak könynelműen karantén vagy törlés van!Irj légyszives!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest