Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
És bumm a műanyag elvágta a kezed.
Amugy komolyra fordítva a szót, tényleg nem egy rezgő lemezből készült ház. Ezért is szeretem, mert nem rezonál ha ventit rakok bele, meg szvsz egyszerű szerelni is. Nekem nem vágott, viszont alkatrészek már sebesítettek meg, meg a pandoit szalag levágott vége is.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
zsoltee10 #29 üzenetére
LOL!
Zsoltee Te tudod, hogy nekem a PH!-s cikk óta megvan a Matrix házam azóta szerelgettem benne nem keveset, de soha nem vágta el a kezem. Valóban csak előlapban különbözik. Nekem még ráadásul zöld is belül (zöld ledes ventik, és neon) A névadást bízzuk a cégre, de ne kössünk bele, mert a dragonba sincs semmi sárkányos...lol.Aki meg olyan láma, hogy egy chieftec házzal elvágja a kezét és még fikázó totyikot is nyit neki....no comment.
talán nem vette észre, hogy más vágta el a kezét, vagy az ebéd után nem tette le a kést és az is a kezében volt mikor szerelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Napelem
- Építő/felújító topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BMW topik
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest