- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Travelos
őstag
Tehát Coolink 350W vagy Chieftec 360W? Ez itt a kérdés. Mindekettő jó táp, a Coolink hangosabb, a Chieftec drágább. Na melyik?
-
Travelos
őstag
válasz
J.J. András #29 üzenetére
420? Olyat nem is fogok, csakis 360W-ost!
-
KriszBoy
senior tag
Nekem egy enermaxom van 350W-os szabályzós és mondhatni valóban hangtalan ha lecsavarom a potit, és még nem is melegszik! Gondom még nem volt vele, de nem hiszem hogy ha más márkásat vennél azzal roszabbul járnál!
-
-
mozso
senior tag
A 420-as Chieftec pl. 417-420 wattos terheles kozott altalaban lekapcsol (keress ra, sok helyen megneztek mar), ezt nevezem nagy biztonsagi tartaleknak! A rairt adatoknak a 99-100%-at hozza csak.
Az en AOpen tapom 350W-os lete ellenere, kb. 420W-nal kapcsol le, itt viszont van egy 20%-os biztonsagi tartalek.
Milyen lenne, ha egy auto tud 172km/h-t a gyar szerint es amikor 171km/h-val mesz, akkor szetdurran a motor...
Persz mindenki azt vesz, amit megengedhet maganak / jonak talal. Azt kerdezted, a 420 jobb-e. Igen, jobb mint a 360-as, de nincs benne biztonsagi tartalek, pont ahogy az elejen leirtam. A 420-as nem mas, mint a 360-as felturbozott valtozata. Viszont en nem szeretem, ha valamit turbozva adnak el.
[Szerkesztve] -
beeboy
addikt
legjobb a műszer, persze csak az nekem nincs.
sima volt/amper mérő is elég
egyébként ha van műszer, nyomd a gépet full terhelésen, közben mérd meg az áramerősséget - sorosan kell kötni a géppel. majd megnézed a feszültséget, de veheted 230-nak, ha lusta vagy és a kettő szorzata.
(nem kell fázistolással stb. számolni, így jó oszt kész)
én azt néztem stopperrel, mennit pörög az óra.
3 perc alatt elég jó megközelítést ad már. -
anulu
félisten
nekem is 420W Chieftec dönti a naftát a gépbe. halk, nem melegszik, jól elvan. :P ajánlom :) Én nem indítok rá, mert még tök részegen is észreveszm a 3 fénycső erejét :DDD
-
detri
aktív tag
Van Coolink 450DX és Chieftec 360 tápom is. Megbízhatóságban nem érzek különbséget, szerencsére egyikkel sem volt még baj. Viszont a Chieftec sokkal halkabb, semmiképpen nem venném meg mégegyszer ezt a coolinket.
-
Krisz@1975
tag
Kinek a pap kinek a papné!
Pl: 420 tápom van, de nem szegény pára számít szűk keresztmetszetnek hanem a p4 proci sávszélleség igénye.Úgy hogy nekem bőven elég az tény, hogy olyan halk a gépem ezzel a táppal, hogy ''ráindítok'' ha nem veszem észre hogy megy:) -
FeRkE
őstag
Miert lenne szar a 420-as tap? Nekem semmi bajom vele...
-
Travelos
őstag
A Coolink CoolAP400X 350W jobb, mint a 360W-os Chieftec? Most spórolok.
-
-
mozso
senior tag
A ket tapegyseg kisebb modositasokat leszamitva tok ugyanaz sajna. Emiatt a 360-asban a tudasahoz kepest tobb tartalek van. A tesztek alapjan lehet azt mondani, hogy a 360-as egy jol sikerult darab, mig a 420-as egy also kozepkategorias tap. Tehat megsinylette, hogy a 360-asbol lett 420-ra alakitva. Ha a 360-as nem eleg neked, akkor mashol keresgelnek, nem a Chieftec 420-as kornyeken.
-
Travelos
őstag
Mindenki egyetért?
-
zsiga667
addikt
Bőven elég a 360W-s is. SATA meg megoldható egy 200 HUF-os átalakítóval...
-
Travelos
őstag
Én már eldöntöttem, hogy Chieftec tápot veszek, de melyiket érdemes, hogy ne legyen gond?
Konfig:
Abit IC7
Pentium 4C 2.8GHz
2*512 MB RAM (500MHz)
NEC DVD író
120 GB Maxtor SATA HDD
80 GB IBM ATA100 HDD
Radeon 9600XT VGA 500/350
Szóval a kérdés? Chieftec HPC-360 vagy HPC-420.
Elég a 360W-os?
Másik kérdés, ha SATA vinyóm van, akkor a tápon is kell lennie SATA vezetéknek(mert már láttam olyat árlistán, hogy a táp mellé SATA volt írva)???
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest