- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
SanAndreas #9 üzenetére
Ahogy a pénztárcád bírja. Nemtom mennyibe kerüle gy x800XL. Szerintem annyiért lehegy egy simegy 6800-at, akkor az a nyerő. Szerintem. (mondtam már, hogy kéne egy csirke a szmilék közé,...)
-
Szten Márs
nagyúr
Elvileg jó bele, egyébként a boltban is biztos megmondják. De jónak kell lennie.
5700 bizony főleg a shader teljesítmény miatt nagyon gyengus, ha váltasz egy 6600Gt-ra, kb. ég és föld lesz. De tudod mi a gond? Ez AGP-s alaplap, az AGP-s 6600GT-k drágábbak és lassabbak is, mint a PIC-expresszesek. Nem a csatoló miatt, alacsonyabb órajelen mennek. Szóval nem tudom. Lehet, hogy jobban megérné egy 9800pro és az elég olcsó is. Majd később, ha lemegy az ára meg váltasz 6800GT-re. Vagy most összedobsz egy rahedli lóvét és GT nélküli 6800. De ebbe a lapba én a helyedbe 9800pro-t vennék tuti ár/teljesítmény bajnok. Persze attól is függ mivel akarsz gémelni?
Ha OpenGL-es játékok, pl. Doom3 ezerrel, akkor mégis inkább Nvidia.
Ha vertex-shader igényes játékok, akkor a 9800pro simán van olyan jó mint a 6600Gt. Sőt. -
Szten Márs
nagyúr
Az apogee az 865PE, a zenith az 875P-s chipkészlettel van szerelve. Egyértelműen a 875 a jobb, tehát a zenith a nyerő. Egyébként jóknak tűnnek, szóval hajrá. Milyen proci lesz benne?
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Háztartási gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest