- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
nagyon sokáig így gondolkodtam. "a víz a konyhába meg a fűrdőszobába való!", aztán most mégiscsak AIO van a gépemben és tervezgetem a custom hűtést. miért? a +1-200MHz miatt és mert kihívás van benne.
ha xarul rakod össze, persze leakelni fog és hazavágja az egész cuccod. ezért kell odafigyelten és később karbantartani.btw SSD-re én is b@romságnak tartom
-
janos666
nagyúr
Próbálj belélegezni 100% oxigént, aztán 0%-ot. Mindkét esetben hamar meghalsz.
Egyél meg egy kiló sót... Nyald meg a 220V-ot. A gép árammal megy, ami emberi érintésre halálos lehet, mégis nyomkodod a billentyűzetet, fogod az egeret, simogatod az elektromos alapú érintőképernyőt...
Az ilyen hozzáállás hülyeség...
Az acél sem szereti a vizet, mégis vízzel hűtik a motorblokkot (és időnként fel is kell újítani a hengerfejet sok motorban párszázezer km után). A motorblokkot olaj keni, miközben olajat éget. Az erős napfény előbb-utóbb megvakít, de sötétben depressziós leszel (potenciálisan őrült és öngyilkos, ha totál sötétségről beszélünk tartós időn át). -
janos666
nagyúr
Miért ne lenne? Én még valamikor 20 éve raktam össze egyedit egy passzív radiátorral, és mióta bejött az SSD, illetve megismertem a NAS fogalmát (az is egyedi, nem "off the shelf" box), illetve a hybid-léghűtős, de sokáig passzívan maradó tápok (csak túl kell méretezni, és beférek 50% teljesítménybe passzívan), azóta élvezem a csendet és tuningolni is tudtam, mikor még volt értelme (ma már nem igazán van, kimerül a limiter csúszkák maxra húzásával, ami mondjuk 10% a csúszkán és néhány százalék teljesítményben).
De nyilván őrület egy nyamvadt SSD-t gyárilag AIO vízzel tervezni.
Nem, PCI-e 4 SSD-men nincs vízhűtő blokk. Nem mozgatok nagy videofile-okat egész nap, de ha tenném, szerintem akkor is csak sok HDD-ből álló RAID tömbön tenném (ami NAS lenne 10+ Gbit LAN-on és saját SSD cache-el olyan helyen, ahol elfér az SSD-n a borda és/vagy hangos ventilátorok zöme a házban, mert nincs is VGA kártya és másik helyiségben zúg).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi ékszerdobozka
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest