- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
A fejhallgató kapott valami díjat itt éppen, kipróbáltam, tök kényelmes, korrekt a minőség, de kicsit halk. Mondtam nekik, azt válaszolták, hogy már többen is szóltak, szóval még a piacra kerülés előtt hangolnak rajta. Fogják küldeni tesztre, lehet, hogy megtartom.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
válasz
viragdani01 #5 üzenetére
Köszi akkor céges asztali géphez jó lehet.
-
Lehet még reggel van, de a fejhallgató az csak bluetooth-on megy, vagy jacken is? (Wave Pro)
[ Szerkesztve ]
-
etohun
aktív tag
Elég jónak ígérkeznek idén is ezek a kínai prémium brandek. A korábbi termékeik alapján valószínűleg ezek is mind jól fognak szólni, de válasszanak már maguknak valami európa-kompatibilisebb nevet, és még főképp logót. Tökéletesen csinálnak mindent, és valahogy a legegyszerűbb dolgot nem tudják megugrani.
-
DanielLong
senior tag
Vicces, hogy pont a napokban vesztettem el az Earfun Air fülhallgatómat, amivel teljesen meg voltam elégedve. Ha továbbra sem kerül elő, akkor lehet, hogy az új verzióra benevezek, remélem árban nem fog elszállni.
-
vodrosjozsi
addikt
28 ezer ft lesz kint? What?
Remélem tényleg hasonló áron lesz itthon is, baromi jó vételnek ígérkezikSamsung Galaxy A35
Új hozzászólás Aktív témák
ma Fejhallgatót és fülhallgatót vitt az EarFun a CES-re, új Bluetooth hangszóróval is készül a cég.