- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
m00lash
csendes tag
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
Igen, ez becsülendő, bár azt szokták mondani, hogy semmit ne azért vegyünk meg, amilyen majd frissítésekkel lesz, hanem ami már a dobozból kivéve is jó.
(bár én frissítés-függő vagyok, imádom, ha bármi eszköz frissítést kap, az mindig izgalmas) -
m00lash
csendes tag
Én visszaküldtem, pedig lehetne a tökéletes TWS fülhallgató. Buták a gesztusvezérlések, így ha csak egy fülest használsz, akkor bukod a hangerőt. (már nem emlékszem, hogy hosszú nyomás van valami simitás, de logikátlan)
Remélem pont ezt javítják most, de marad a Huawei Freebuds Pro 3. -
-
Régebbi modellekhez pl. 7 pro nem érkezik már 1000 éve semmi frissítés...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Elite 10 és 8 Active fülhallgatók kapnak új funkciókat és csiszolnak a hangminőségen is egy új frissítésel.
- Apple Magsafe töltő eladó
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest