- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Erre a parancsra nem ad vissza semmit. De tettem egy próbát az alábbival
lspci | egrep -i --color 'network|ethernet'
00:19.0 Ethernet controller: Intel Corporation Ethernet Connection I217-LM (rev 04)mod: időközben megtaláltam a megoldást.

Köszönöm a segítségnyújtást.
-
dni
őstag
Elvileg látja, hogy be van dugva a kábel, de Nem kapok DHCP-n IP-t, valamint manuálisan beírva a szükséges ip-ket sem tudok csatlakozni a hálózathoz. Korábban Linux Mintnél volt ilyen problémám ezzel a hálókártyával, akkor a driver telepítése megoldotta, itt viszont fala ütköztem.

-
dni
őstag
Sziasztok,
Egy Dell Precision T1700-as gépre tettem fel a 7.2-es CentOS-t, de sajnos úgytűnik, hogy nem nem működik az Intel I217-LM hálókártya. Az Intel oldaláról szerettem volna feltenni a legfrissebb drivert, de a sudo make install parancs az alábbi hibaüzenete adja:
Makefile:67: *** Kernel header files not in any of the expected locations.
Makefile:68: *** Install the appropriate kernel development package, e.g.
Makefile:69: *** kernel-devel, for building kernel modules and try again. Stop.Kernel verziója:
uname -a
Linux localhost.localdomain 3.10.0-514.el7.x86_64 #1 SMP Tue Nov 22 16:42:41 UTC 2016 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/LinuxMit tudok ebben az esetben tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest