Hirdetés
- Nem lesz idén iPhone 18
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
"valamilyen hűtésmenedzsment"
lm_sensors és fancontrol? Az van csomagban.Jaja, már rájuk találtam (volt egy kis időm keresgélni napközben), még olvasgatom a dokumentációt, mert azt hiszem, eddig csak ArchLinuxos instrukciókat találtam, szóval kicsit adaptálnom kell az olvasottakat.
" valamilyen energiamenedzsment (tp-smapi)"
Ez micsinálna?Pl. akku -tól -ig töltést be lehet állítani (nem túlzottan ajánlott az állandó 100%-ra töltés a Li-Ion akkuknál, leginkább azért, mert csökkenti az élettartamot). De már ez is folyamatban.
Passz, kernel modullal kellene kezdened.
Ott már nagyjából képben vagyok, csak - a fentiekkel együtt - el kell mélyednem az instrukciókban (újra, hogy ne szúrjam el), de szerintem hétvégén be is lövök mindent. Elvileg a Windows-os driverből kell kiszedni a megfelelő firmware-t, majd azt beállítani a Gobi_loader-rel, hogy minden boot-nál töltse be.
Olyan extra igényeid vannak, ha neked beválik, akkor bárkinek.
Szerintem nem igazán azok, talán a Gobi mobilnet modem az egyedüli. Viszont eléggé kezdő vagyok Linux-téren is, CentOS-téren is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest