- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
"valamilyen hűtésmenedzsment"
lm_sensors és fancontrol? Az van csomagban.Jaja, már rájuk találtam (volt egy kis időm keresgélni napközben), még olvasgatom a dokumentációt, mert azt hiszem, eddig csak ArchLinuxos instrukciókat találtam, szóval kicsit adaptálnom kell az olvasottakat.
" valamilyen energiamenedzsment (tp-smapi)"
Ez micsinálna?Pl. akku -tól -ig töltést be lehet állítani (nem túlzottan ajánlott az állandó 100%-ra töltés a Li-Ion akkuknál, leginkább azért, mert csökkenti az élettartamot). De már ez is folyamatban.
Passz, kernel modullal kellene kezdened.
Ott már nagyjából képben vagyok, csak - a fentiekkel együtt - el kell mélyednem az instrukciókban (újra, hogy ne szúrjam el), de szerintem hétvégén be is lövök mindent. Elvileg a Windows-os driverből kell kiszedni a megfelelő firmware-t, majd azt beállítani a Gobi_loader-rel, hogy minden boot-nál töltse be.
Olyan extra igényeid vannak, ha neked beválik, akkor bárkinek.
Szerintem nem igazán azok, talán a Gobi mobilnet modem az egyedüli. Viszont eléggé kezdő vagyok Linux-téren is, CentOS-téren is.
Új hozzászólás Aktív témák
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest