Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
najó, de azért gondolkodjunk már egy kicsit. IT szakmai fórumon vagyunk és 2 - azaz kettő - db - azaz darab - fájl átmásolását követően a rendszer .... szar....
Nem annyira tudlak komolyan venni éppen ezért.Vannak hátrányai ez tény. De én például pont azon vagyok, hogy fehéren feketén megmutassam ezeket. Aki jön és érdekli lássa, hogy mire számít. Plusz nem mellékes, hogy már a megoldást is megmutattam. Deszar.

Ha lesz 2-3 tag, akit rajtam kívül komolyan érdekel, akkor folytatom. Ha nem, akkor hagyom elsüllyedni. Megcsinálom magamnak és kész.
Egyébként zárójelben jegyzem meg, hogy gyakorlatilag belaktam a rendszeremet. Nem nagyon van már micsinálnom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 256Gb
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Nem annyira tudlak komolyan venni éppen ezért.