- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Köszi!
A host-on nincs bekapcsolva a tűzfal. Este viszont megcsináltam az egészet VirtualBox alatt, ott a network-öt bridge-re állítottam a CentOS-nek és működött a dolog. Valószínűleg az lesz a probléma, hogy qemu/kvm alatt is létre kell majd hoznom egy bridge interface-t, mert egyébként nem tudnak kommunikálni egymással. Ezt még tanulmányozom, illetve emésztgetem, mert még kicsit zavaros a dolog
Illetve azt hittem hogyha elérem a guest-et ssh-n + elérem a guest alatt futtatott szervert web gui-n a megadott porton (9000) a host-ról akkor ezzel nem kell foglalkoznom, de ezek szerint nem így van. Viszont szimpatikusabb a Virtual Machine Manager a VirtualBox-nál, azért is próbálkoztam először azon virtualizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Sweet.tv - internetes TV
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- World of Tanks - MMO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest