Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Újonc vagyok még CentOS téren. C/C++, OpenCL / OpenGL talulásra szeretném használni a rendszert.
Meguntam azt, hogy a gyári AMD driver Ubuntun folyton szarakodik, így a CentoOS mellett döntöttem.
Eddig gond egy szál sem, minden műxik, ahogy kell, kivéve azt, hogy nem vagyok még képben a repo-kkal.
Van egy rakás progi, amit használnék egyéb dolgokra (Chromium, Brackets, Blender, stb.), de nem találhatóak meg a repóban, vagy csak ősrégi verziók.Olvastam, hogy vannak plusz repók, pl. EPEL, amiket be lehet kapcsolni, de honnan tudom meg, hogy XY szoftver (vagy újabb változata) hol található?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest