- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
tutu78
csendes tag
válasz
Cardinella #10 üzenetére
up
-
Lidi
aktív tag
válasz
Cardinella #10 üzenetére
Nekem is acorp lapom van csak 4d845ap. Nekem ebben 118 -as fsb -vel ment az 1.7 -es cerka. Persze 333 -as rammal.
Most 2.0 cerka 2.7 -en szaladgál benne. -
Cardinella
aktív tag
Először a Biosban az FSB-t állítsd feljebb(pld.110), (PCI mindig legyen fix 33MHz!)
Utána kilépsz biosból, újraindítás és valami nyúzó programmal teszteled a stabilitást(pld.3DMark).
Ha stabil a rendszer tovább emeled az FSB, ilyen cerkánál 3-5 MHz-enként érdemes lépegetni; jól jöhet még 5-10% feszültség emelés, stabilabb lesz a rendszer.
Megint nyúzás, ha lefagy vagy kilép a programból; viszább veszed az FSB-t kicsivel.
Szépen ki lehet skálázni, jó munkát.:) -
PeliScan
addikt
1.7 cerka tuning >> [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=9248&start=[/L]
-
tutu78
csendes tag
Ja én mp3 és film dekódolásra használom,semmi játék vagy ilyesmi.
-
tutu78
csendes tag
Szeretném felpörgetni a procit ,ezt a cerkát meddig lehet felpörgetni és hogyan?
Aktív témák
Hirdetés
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest