- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viktor77
üzenetére
MÉG MINDÍG NEM HALLOTTAM MEGFELELŐ MEGOLDÁST AZ ÜGYBEN!
Valaki írta, hogy nem látta a másik felet. Ebből is látszik, hogy azok akik szívtak vele nem olvasgatnak fórumokat és ezáltal nem is tájékozódnak lemezekkel kapcsolatban. De már mondtam, nem szándékozom többet ide írni. Ha valaki megírja a megoldást akkor reagálok rá. Én igazából lezártam a dolgot. Ja még egy apróság: valaki írta, hogy a07-es íróval írt és mind jó lett. Örülök, hogy neked mind jó lett! Komolyan! De ezek szerint nem az írókkal volt a gondd. Tehát a ''vegyél norális írót'' és társai hozzászólásokról ezek után véleményem is van. De mondtam, hogy inkább a visszaolvasással van a probléma. Az írok majdnem mind olvassák. Az olvasókkal azonban sok a szívás. Az hogy az itt levőknek bejött. Az valószínüleg azért volt mert mindenki okos, meg minden és kipróbálta, bejött és utána ezt vette. Ha nekem is bejött volna lehet, hogy ezt venném, de lehet, hogy nem. A környezetemben túl sokan szívtak vele. És hiába próbáljátok itt szépíteni a dolgot, hogy nincs ilyen ember. Mert ti nem ismertek ilyet attól még van. Ha másnem a lemezek minőségéről szóló topicocban találtok olyat aki szídja a princot. De most már tényleg vége. VÁROM A MINDKÉT FÉLNEK SZÓLÓ MEGOLDÁST!
u.i.:''Bazdmeg, nehogy már te tegyél szívességet!'' ez valóban így jött le. Bocs. Én nem így szántam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest