Hirdetés
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BALYNOKKK
újonc
Sziasztok, szép napot!
Nem tudom mennyire tartozik ide, ne kövezzetek meg ha nem, de a segítségetekre lenne szükségem.
Nem tudom nálatok szokás-e még autóban CD-t hallgatni, de nálunk a családban ez a mai napig megmaradt, és a rádió mellett néha az szól!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy néhány CD megkarcolódott a tartójában, és ebből következik, hogy vannak olyan részek ahol beakad/akadozik/ugrál a zene. Erre van valami orvosság? Igen olvastam már a fogkrémes technikát, nem nagyon bízom benne, mert állítólag tönkre is lehet vágni vele teljesen..
Esetleg boltokban nem lehet kapni erre valamit? Vagy nem tudtok esetleg más módszert? Leginkább az érdekelne van e erre 100%-ban megbízható megoldás. A válaszaitokat köszönöm, további szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs