Hirdetés

Aktív témák

• andorpapa

őstag

Tudom, biztosan maximalistának tartotok, de én a Yamaha CRW2200E-t ajánlom. 20x10x40, 8 MByte buffer, SafeBurn (BURN-Proof) és kiváló sebesség. A Tom's Hardware oldalán is nagyon jókat írtak róla.

Nekem is ilyet hozott a Jézuska, majd karácsonykor beszerelem.

Nettó 31 rugó, ami szerintem nevetségesen alacsony ár ezért az íróért.

Persze a legtöbb embernek elég a jó kis 16x író is, elvégre nem kerget a tatár:))
    A lényeg szerintem az, hogy mielőtt írót veszel, olvass el pár tesztet a kiszemelt példányról. Legyen benne BURN-Proof (vagy annak valamilyen változata), mert tény, hogy ennélkül is jól lehet irogatni, de a biztonság kedvéért nem árt a cucc. Az sem hátrány, ha van benne "nyersanyag-érzékelő", amely a szar CD-kre automatikusan lassabban ír, de legalább nem cseszi el, és a végeredmény jó lesz. Ilyen van az új Plextorban (24x10x40) és a már említett Yamahában is.

Persze a régi írókban ilyen nincs, mégis kitűnő minőségben lehet velük írni. Persze ha sok pénzed van, akkor mindig a jobbat válasszad. Elvégre a légkondi luxus, de nem hátrány, ha van :DD

Az LG írók egyébként nekem is szimpatikusak, eléggé jó az ár/teljesítmény mutatójuk. De a Plextor és a Yamaha a kedvencem.

Aktív témák