- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Pont a napokban hallottam valami tisztító cd-ről. Szerintem inkább egy olyat kellene venni.
-
ISZOLE
senior tag
Nekem eddig egy Philips hifi és egy Sony olvasó ment ''tönkre''. Mindkét esetben szétszedés és papírzsepivel történő finom fejtisztítás után hibátlanul működtek tovább. Csak nagyon óvatosan csináld mert ez igazi finommechanika.
-
Pacák
senior tag
Egy próbát megérne az optika tisztítása... az optikai meghajtóknál a 4 év magas életkornak számít, ennyi idő alatt simán elkoszolódiknak a fejek... Nekem egy sony cdu701-es olvasó 4 év után produkált olyan tünetet, hogy felpörgette, próbálgatta, de nem olvasta be a lemezeket... ...megtisztítottam a fejet, azóta nincs rá panasz...
-
Obi-1
őstag
Van egy 4 éves Pacific digital 2/2/6-os újraíróm. Már egy ideje az újraírt CD-imet nem tudja beolvasni, de most a legújabb, hogy a CD-írás legelején csak villog a zöld lámpa, a lead-in szakasz megírása után kidobja a lemezt, vagy csak villog tovább. Szerintetek az optika-tisztító lemez segíthet? Vagy az olvasófej elszállt? A legutolsó CD-t, amit megírt, nem tudja olvasni, bár minden más igen. A régebbi CD-R-t sem írja, amit régen még vitt. Van valami ötletetetek?
Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- 1 Tb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest