Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Ahhoz egy rossz monitor is kell, amiből kioperálom...
Viszont találtam egy céget:
[link]
Az oldalukról nyíló web-shop:
[link]
Itt pl. árulnak 190mm-es csövet ~1800Ft-ért. Na jó, ki is kell szállítani.
Ha esetleg valaki vásárol náluk, légyszi írja le, mire jutott!
Nekem most épp' nincs szükségem rá, de még jól jöhet...
[Szerkesztve] -
VaZso
senior tag
UP!
-
VaZso
senior tag
Továbbra sem tud senki olyan helyet, ahol be tudnak ilyet szerezni?
Pallas-éknál nem tudnak segíteni az ügyben, külföldrõl hozzák be nekik...
Egyébként a problémámat megoldottam egy törött kijelzõjû notebook segítségével, de ettõl függetlenül még érdekelne a dolog. Úgy érzem, lesz még szükségem ilyen ''csövekre''... -
VaZso
senior tag
Igen, van, amelyik scannerben ilyesféle fénycső van. (Kinézetre legalábbis)
A számítógépház megvilágításához használt csöveket nézegettem, de vagy túl hosszú, vagy túl rövid változatokat találtam.
Az általad írt pallas tábla érdekes lehet, mivel van 296mm magas és van 300mm széles tábla is, az ahhoz használt csövek talán jók lennének.
Kíváncsi vagyok, szóbaállnak-e velem. -
Rick2
senior tag
szerintem ez a cső nagyban hasonlíthat egy scanner fénycsövére is, lehet, hogy pont ugyan olyan, tehát ilyen irányban is érdemes elindulni, esetleg a számgépház megvilágítására szolgáló csövek között is lehet keresgélni...itt:[link] találtam ezt a pallas táblát, tuti tudnak szerezni csövet is hozzá...
[Szerkesztve] -
VaZso
senior tag
UP
-
VaZso
senior tag
UP
-
VaZso
senior tag
Jobban megnézve, vsz. 190mm-es lesz a cső, az össz. hely érintkezőkkel együtt ~199mm.
Ilyen pl. az MS20290 és az UPH CCFL20-290 típus is.
Magyar céget viszont nem találtam, ami ilyet árul.
Külföldről lenne 2751 Ft + szállítás (legalábbis ezt írták).
Viszont csak van itthon is hely, ahol van hozzá anyag... de hol nézzek körül? -
VaZso
senior tag
Szia!
Köszi, eredetileg én is nagybetűsen szerettem volna írni (ahogy a hozzászólásomban is van).
Mindenképpen barkácsolni szeretnék.(Szeretném minél olcsóbban megúszni.)
Ha lenne egy ilyen ''csövem'', már kész is volna...
Remélem, jár itt olyan ember, aki foglalkozott már ilyesmivel vagy legalább ötlete van, honnan tudnám beszerezni. Külföldön 10$ körül van, de azt valahogy be is kellene hozni... -
VaZso
senior tag
Sziasztok!
Adott egy (Mercury) TFT monitor, amiben tönkrement a háttérvilágítás fénycsöve (minden egyéb o.k.).
A csövet érintkezők nélkül 282mm-nek mértem, BL P/N: 1890000019
Kérdésem, hogy szerintetek hol lehet a legolcsóbban ilyen (CCFL) csőhöz hozzájutni?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest