- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
válasz
vanskeraal #38629 üzenetére
Igazán szívesen! Sokat érdeklődtem itt anno én is, ugyanezen ügyből kifolyólag... Ugyanígy jártam... amik nem crasheltek, azoknak nézhetetlen képe volt, ami brutál szép, színhelyes képet adott, az behányt... az RX570 4GB, nem mai gyerek, az ezidáig utoljára még jól (vagyis legkevésbé rosszul, mert a képminősége kifogástalan - de ez a driver is crashel, csak ritkán) működő driver a 22.6.1 ami 2022 júniusi... Plusz Windows update-ek amik legjobban szétcseszik az egészet, mert mire kireszeled tökéletesre a rendszert, jön egy Win update, és valamit elnyír mindig...
Már gondoltam arra is, hogy a kártya haldoklik, 4 éves vadiújan összerakott konfig volt, kihajtottam a belét ugyan a hw-es videorendereléssel, de benchmarkokon meg kifogástalan a VGA, akármeddig nyúzom, szóval az Adrenaline drivere a ludas a Windows update-ekkel együtt...
-
R3nts
senior tag
válasz
vanskeraal #38618 üzenetére
Szia! Én több mint fél éve, ugyanezzel a típusú kártyával, ugyanígy szenvedek... HW-es dekódolású YouTube videóknál böngészőból... és annyi a különbség, hogy én nem játszom, de hw-es dekódolással nézek FHD .mkv filmeket,vagy BD25-BD50 ISO-kat, házimozin, MPCHC+MadVR rendereléssel, ami még jobban eszi a kártyát, mintha játszanék... Van hogy úgy crashel ki, hogy LE VAN PAUSEOLVA egy film, áll a kép, kiszaladtam a TV mellől valamiért, és mire bemegyek, kurzor befagyva, és csak a PC resetelés segít. Nálam kiterjesztett asztal módban TV+monitor van azonos felbontáson, és frelin, 1920x1080p 60Hz-en. Amikor kicrashel az egész rendszer, és újraindítom a hgépet, visszaáll, alapfelbontásra az asztal, ÉS AZ ESZKÖZKEZELŐBEN LÁTSZIK,HOGY LE LETT TILTVA A DRIVER (talán 22-es hibakóddal, nem emlékszem pontosan). Több mint fél éve már MINDEGYIK Adreanaline driver csinálja, akár whql, akár optional... Amikor ENGEDÉLYEZEM a drivert az eszközkezelőben, AKKOR dobja be a Radeon Settings a hibaüzenetét, és hogy report-olom-e a Radeonnak a hibajelenséget... VAGY MINDEGYIK olyan driver csinálja, aminek kifogástalan a képminősége videolejátszáskor, VAGY ROSSZ A KÉPMINŐSÉG a hw-renderelt videolejátszásnak, azzal a driverrel, ami nem crashel (de igazából 98%-uk igen).
Nálam nem kavar be semmi 3rd party szoftver a GPU beállitgatásba, az Adrenaline-nál sem használom a teljesítményhangolás-menüt, hőfok max. terhelésen nekem is 70 fok körüli. És mindig teljes driver-legyalulással telepítettem drivert, igaz nem a DDU-val, hanem a Radeon saját AMD CleanUPUtility-jével.
Az utolsó, még jó képminőséget prezentáló, és nagyon ritkán crashelő driver nálam a 22.6.1, most is az van fenn, érdemes kipróbálnod....hátha...
-
Sanyi19
őstag
válasz
A hőfokok milyenek? A kártya ventilátorai rendben vannak? Pasztázva volt már valaha?
-
DacMalac
tag
válasz
Nekem az R9 270-m viselkedett igy , majd elhalálozott. Memória kezelésénél keletkezett valami hiba. Sokat jártam miatta fórumokra. Mint utóbb kiderült nem csak én jártam igy ezzel a szériával. Nem fiatal már az a kártya sem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest