Keresés

Aktív témák

• baluka

tag

válasz J.J. András #2 üzenetére

Hát igen, erről beszélek...
    Amúgy milyen kártyáról van szó? Főleg az érdekelne, hogy BBA vagy PBA, és az esetleges részletek / core, memória/.
    Köszi!

• baluka

tag

Annyit még hozzá kell tennem, hogy a fentebb leírt jelenség nem azonos az ECS ezen típusú alaplapjára jellemző BIOS-problémával, mert itt nincs szó checksum error-ról / lásd Nagy ECS K7S5A topik ill. A BIOS elfelejt mindent topik/, valamint csak a dátum állítódik el, a CPU-ra vonatkozó beállítások maradnak a régiben.
    Na hali.

• baluka

tag

Sziasztok!
    Szóval az lenne a gáz, hogy kb. egy hete raktam fel a 3.2-es Catalystot a ManLi ATI Radeon 8500 64 MB 250/250-hez, és azóta napi rendszerességgel állítódik át a dátum a BIOS-ban 1999 március 1-ére. Szinte biztos vagyok benne, hogy a Catalyst szarakodik, mert eddig mindig frissítettem a drivert az éppen aktuális Catalyst-al /egészen a 3.1-ig/ és az égvilágon semmi probléma nem jelentkezett, csakis a 3.2-es csinálja a problémákat.
    Sőt, az igazat megmondva úgy vettem észre, hogy a legstabilabb és a leggyorsabb a gép eddig a ManLi által a kártyához csomagolt CD-n található driverrel volt, a Catalystok -legalábbis vizuális benyomás alapján, mert 3DMarkot nem szoktam futtatni- nem túlzottan javítottak a vizuális élményen, éppen ellenkezőleg, a 3.1-esnél ugyanazokkal a beállításoknál elkezdett szaggatni a kép pl. a GP4 alatt.
    Végtére is -hogy a mondandóm végére érjek - szerintetek mi lehet a bibi, lehet, hogy csak a beállításoknál kellett volna egy kicsit eljátszadoznom és kész a cucc?!
    Előre is köszi a hozzászólásokat!
    A konfigom: ECS K7S5A; AMD Athlon Thunderbird 1600 XP+@1398Mhz; ManLi ATI Radeon 8500 64 MB 250/250 Mhz; 512 SDRAM CL2 Apacer; Maxtor 40 GB 7200 rpm 2 MB cache; Windows XP prof; DirectX 8.1; a BIOS gyári, nem frissítettem.

Aktív témák