Új hozzászólás Aktív témák
-
verycool
tag
válasz
Shokkolo #2062 üzenetére
Androidon meg nem tudom hogy megy az eredeti, de nekem nem az elejétől kezdte, szerintem valami nem hivatalos szeróra dobott, mert egyből volt sok cuccom több hősöm, vagy ez nektek is így ment ott? Meg van valami kimondhatatlan nevem, amire nem jöttem még rá hol lehet átírni esetleg
Amennyiben valakikhez lehet csatlakozni ott is beugrok, ha lehetséges tápolom a guild -et, nem vágom még hogy megy ott.
-
verycool
tag
Sziasztok. Nem vágom, ez most a facebook -os Castle a windows alól? Csatlakoznék valahova aktívba, de még csak 6 napja nyomom. Androidon is 7. nap, de a windowsost tolnám aktívabban, sajnos a wifi sűrűn megszakad csata közben és így bukom. Valaki magyar guild -et tud mondani a facen windows alól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest