- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csixi68
tag
5/8-as REVIVE pörgött, kire raknátok? kb. ezeknél a hősöknél jöhet szóba...
PD 1/8 Revive van rajta
TG 4/8 Revive
Vlad 5/5 Revit
DD 4/5 Heaven's Wrat
Cupid 5/5 Enlighten -
Csixi68
tag
válasz
Emerich1976 #11773 üzenetére
Egyszerű... letöltöd a pc-re mondjuk a Bluestacks progit, bejelentkezel a gmailos felhasználóneveddel és letöltöd rá a játékot. Ott szintén megadod a gmailos fiókodat és folytatod a játékot ahol a telón abbahagytad...
kb ennyi hirtelen... -
Csixi68
tag
Na most Questben 150-es pörgetés volt, jött egy Beast Tamer... érdemes húzni?
Mostanában csak hébe-hóba játszom, így nem követtem nyomon ezt a hőst! -
Csixi68
tag
válasz
FrankyShogun #11506 üzenetére
Két éve játszom, az utóbbi időben nagyon ritkán... 0 Ft eddig a költés és 113e a might-om. Most jött nemrégen a Skull és a PD... ráadásul nem vagyok semmilyen klán tagja, mindezt egyedül értem el...
Néha amíg aktív voltam, nagyon nehéz volt, de a kitartás és a türelem meghozta a gyümölcsét... most lassan a két hőst még felhúzom és kész, ha jön valami akkor ok, de semmilyen plusz energiát nem fordítok bele... -
Csixi68
tag
Ma reggel 2 év után megjött...
2-3 hete meg a Skull pörgött ki, szóval kezd a játék rendesen osztogatni csak ki kell várni türelmesen.
Most lehet húzogatni szépen őket.A PD-re milyen talentet és crestet érdemes tenni? Persze a PD talentje 1/8 Blade shell...
-
Csixi68
tag
Sziasztok!
LR-ben a kutak adnak még valamit? A harmadik kút után sem adott semmit a rendszer...
-
Csixi68
tag
válasz
Grendar777 #11168 üzenetére
Szerintem Drake-re kellene rakni esetleg Aries...
-
Csixi68
tag
válasz
Nova96 #11130 üzenetére
Én tegnap elpörgettem 3000 gemet, amit kb. 2 hónapja gyűjtöttem, eredmény 1 Vlad amiből van már 2 db.
Még soha nem vettem gemet, de látva az itt kommentelőket, nem is fogok venni.Más:
Sajnos sokan beleesnek abba a csapdába (lásd a törölt kommenteket, ja azt már nem is lehet látni), hogy azt hiszik a vett gemmel előrébb jutnak és esetleg sikerül is egy jó hőst pörgetni, akkor megint vesznek gemet és így sorjában több százezer forintot beleölnek egy halott játékba.
Élvezd a játék örömét és ne azt, hogy minél hamarabb előrébb juss. Gondolkozz, hogy az eddig meglévőkkel hogyan tudsz tovább jutni, fejlődni és majd csak beesik egy-két jó hős is. Akkor megint gondolkozni lehet a jövőbeni fejlődésről.Saját példa: Elkezdtem a játékot, viszonylag hamar bejött Aries, utána semmi, több hónapon keresztül. Így nyugodtan tudtam fejleszteni (igaz akkor még ritkábban jöttek az új hősök). Majd egyszer csak bejött a Vladocska, nagy öröm és új fejlesztési stratégia... 80e Might-nál szinte ugyanúgy voltam mint Repeek, próbáltam nézni a videóit, lépést tartani vele, kérdezgettem és fejlődtem. 90e mightnál elhúzott szépen és ez inspirált, hogy menjek előre én is, pedig fel akartam adni már. Most 105e might felett vagyok, bejött közben először Santa (nagy öröm) majd most nemrégen meg Dread Drake. Igazából nem örültem neki, mert mindig is PD-re vágytam, hogy gyorsabb legyek (azért reménykedek, hogy valamikor a közeljövőben beraknak egy PD-hez hasonló hőst is, amit kipörgetek, már szinte minden hősnél lehet alternatívát találni). Ma már amúgy nem érdekel annyira a dolog, amim van azzal tudok fejlődni és kész. Így is tudom élvezni a játékot, persze nem elvakultan. Ezért van az, hogy soha nem léptem be egyik klánba sem, mert tudom, hogy csak akkor tudok itt lenni amikor az időm engedi és nem tudnám összehozni az esténkénti harcokat stb.
Nem bántom azokat, akik "elvakultan" elkezdtek ezzel a játékkal játszani és kitudja hány accon keresztül nyomják és pumpálják bele a pénzt. Ez mindenkinek a saját dolga.
Itt a fórumon viszont az a dolgunk, hogy beszéljük meg az esetleges újításokat (sajnos nem tudok angolul, a google meg nem mindig a legjobb barátom), problémákat esetleg osszuk meg egy-egy sikeres csata-küldetés végigmenetelét, hogy a kisebb-kezdő játékosoknak is örömet okozzon a gyengébb hősökkel való játék. -
Csixi68
tag
válasz
TheHessian #11034 üzenetére
Ah... értem.
Új quest mióta van 7 óránként? Eddig észre sem vettem...
-
Csixi68
tag
válasz
Raphouse #11030 üzenetére
Ezért nincs nekem PD-m, mert az ilyen kisficsúrok kipörgetik előttem... nekem meg csak a sallang marad.
Amúgy meg kezdem már unni ezeket a frissítéseket... mire megszokom az egyiket már rég megjött a másik... nem tudom utolérni magam. De megint elbaffták a hősök sorrendjét, pedig már egyszer jó volt. Na meg az hogy ha meghal egy hős akkor eltűnik a sor végére, hát elég szokhatatlan számomra.
Lost Realmban a zöld és kék hősök eléggé megerősödtek, eddig simán legyőztem őket, mostanában gondom akadt velük, pedig nem gyengék a hőseim.Az új hős elég gyorsan elszaporodott, másnap már több ellenfélnél is láttam evolve 200 szintűt, sőt az előbb még evolve 2 196 szintben is jött. (Van mani elég sok embernek)
Lassan el kell gondolkodnom egy klánba való belépésen, mert így elég szépen lemaradok...Team Dungeonsba nem értem minek rakták be a csevegőt, mire írnék-olvasnék bármit is vagy kilépnek vagy elindul a játék. Az Exiting Event-et is elrakhatták volna valahová, mert így még mindig gáz a Challange...
Szóval toldozzák-foldozzák, de igazából nem értem minek...
(#11023) golhun a legerősebb démon volt, de azóta már 2x megismétlődött (Vlados és az Atlanticorosnál)
-
-
Csixi68
tag
Köszi!
Jött egy ilyen talent ezt kire-mire érdemes rakni?
Heaven's Wrath
4/5 Has 15% chance to stun 3 nearby enemies for 2 secs when attacked. Cooldown: 3 secs.
Note: Talent description for lvl 1 and lvl 2 not available.Esetleg rájuk?
DD 2/8 Revive
SB 3/8 War God
Pixie 3/8 Berserk -
Csixi68
tag
Rajta vagyok, de ahhoz kell druid 200-a, hogy a Vladot gyorsan tudjam magasabb szintre húzni. Sajnos elkövettem, azt a hibát, hogy 186-nál evoztam a Vladot, TG-t és a Cupidot is, így nem kaptam elég könyvet a magasabb szintekhez.
Igazából a rengeteg Druid, Paladin és egyéb lila hősöket beraktam tornyokba és egy héten keresztül csak az I-t csináltam, így gyorsan felmentek 80-100-as szintre, így könnyen ment a Might. Sajnos kifogytam akkor HBM-ből és leálltam vele, most meg a HBM kell az evohoz, így nem tudom húzni őket és az azóta összegyűlt sok egyes hőst. Azt észrevettem, hogy érdemes 100-ig felhúzni őket, addig nagyon adja a Mightot utána már sokba kerül. Ja és persze a Consume is menjen mindegyiknél legalább 4-ig, a Crest meg minimum 60-ig.
6-6 kék-zöld hőst tartok a többi lila...
Kipróbáltam az R-t, hát az R5-nél még megvolt minden hősöm, de a Centaur az kinyírta mindet, igaz csak fele élete maradt meg. A Q most simán ment, nem is értem hogyan...
-
Csixi68
tag
Q sajnos nem megy, nincs PD-m és az nagyon kéne hozzá.
Igazából a Vlad és Santa-n kívűl nincs erős hősöm, nem pörög semmi sem már hónapok óta. Most 191-es a Druidom, azt húzom, Vlad 180, Cupid 163 és TG 160 EVO-s idáig jutottam. Ezután jön Aries 184 és Santa 174-el. A többiekkel nem foglalkozom egyenlőre... Szerencsére HBM és Shardom van elég azokkal Aries és Santát majd fel tudom Evozni. -
Csixi68
tag
válasz
TheHessian #10510 üzenetére
Ok, Slow Down még meg van, kire érdemes rakni? Scorch-ot érdemes eladni? Nem látom hasznát...
Más: valaki mostanában kapot Hero Card-ra valamilyen értelmes hőst? Én zsinórban 3x csak Paladint, előtte meg 2x Druidot, szóval nem igazából költök már 13e meritet rá...
-
Csixi68
tag
válasz
TheHessian #10508 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat.
Akkor a Blade Shell és a Slow Down is eladásra kerül, bár most nézem ezekből van a legtöbb is...
A logisztikát 2x már megcsináltam, picit csökkent a szám...
Végül az alábbi megoldást választottam, az összes zöld és kék kártyás hőst eladtam shard-ért, így lett kemény 20 szabad helyem. Most dőzsölök egy kicsit és nyitogatom a többi ládámat. Meglátom miből mennyit ad és mit tudok kihozni belőlük, a feleslegeset meg szintén eladom... -
Csixi68
tag
Sziasztok!
Ki mit tart a Warehouse-ban? Sajnos betelt a 150 , ezek a fránya hőskártyák meg szaporodnak és nem győzöm törölni őket és a talentokat sem, de így is mindig szembesülök a 150-es korláttal. Ráadásul van még 500 Crest Bag-om is, igaz most nyitottam ki 800-at. (értékelhető nem nagyon jött belőle)
-
Csixi68
tag
válasz
Padawan333 #10171 üzenetére
27355-ös is evo200-as hősökkel segíti a munkámat LR-ben
Kíváncsi leszek evo2-ben milyen színű hősök lesznek... remélem ez a piros mizéria eltűnik, nagyon gagyi így minden...
Más: nem értem a kék és zöld hősökkel miért nem kezdenek valamit? Szerintem jó ötlet lenne őket is evózni, mondjuk kéket 5-ös szintig, zöldet 10-es szintig amikor is az erejük már majdnem sárga (arany) hősökkel vetekedhetne. Így akár a szerencsétlenebb vagy lyukas zsebűek is közelebb férkőzhetnének a tűzhöz.
-
Csixi68
tag
Csak nekem nem tetszik ez az új gagyi minden piros színezék? A Vladom átment teljesen Piroskába, már csak a farkas hiányzik.
még a haja is vörös, hogy ezt honnan szedték... ennyi erővel jöhetett volna Shrek-ből a szőke herceg is...
Amúgy látom még mindig nem vették észre, hogy némely pályán nem jó az erősorrend... Evolve-s Vlad 170 gyengébb mint a sima 180-as... pld ARENA, MESA, bár mintha a Mesa-ban az számítana, hogy ki lépett át hamarabb a magasabb level szintre (szerintem értelmetlen)
Van 507 Crest zsákom, azt hittem könnyítenek rajtam... én naiv.
Challange-n a Sweep jó, bár így gyorsan átlehet látni, hogy milyen keveset kap az ember 6-ból átlagban 300k körül jön ki az XP. Régebben többet kaptam, legalábbis amíg írtam több jött ki.
Nézem az Evolve 2-t nagy szívás lesz összeszedni hozzá a dolgokat... főleg mani berakása nélkül.
-
Csixi68
tag
Barátomnak megmutattam a játékot mert régebben elkezdte, de nem csinált semmit sem, így összejött neki több mint 9000 gem. Elkezdte, pörgetett elsőre egy Schampiont, utána egy Warlock-ot majd egy Pumkin Duket... na volt még egy kis gemje jött neki egy Harpy Queen... szóval mázlista szerintem...
Nekem pörgetett egy TG elsőre, kár hogy van belőle 4!
-
Csixi68
tag
Gratula! Na most szépen eljut 190-ig és jöhet az evolve
Jött egy 4/5 Revive nem tudom kinek adjam:
Vlad 167 5/5 Revive - ő kiesett bár már megbántam hogy a múltkor neki adtam, 3/8 Berserk volt rajta...
Cupid 186 5/5 Enlighten most húzás alatt van
Aries 176 5/8 War God
Druid 173 4/8 Deadly Strike
TG 173 4/8 Revive
Pixie 170 3/8 Berserk
Orksbane 166 4/8 Scorch
Immortep 163 5/8 Slow Down
Schampion 162 3/5 Revitalize
Santa Boom 160 3/8 War Godkb ennyi jöhet szóba... szóval ötlet?
-
Csixi68
tag
válasz
Zolkomolko #9913 üzenetére
Fontos a bázis elrendezése is...
Ha a Vladnak egyedül nem megy próbáld meg még egy hőssel.
Nálam Vladnak most revi talent van 5/5 és inscribe life drain 2-es, még egy kell és meglesz neki a hármas... -
Csixi68
tag
válasz
Zolkomolko #9905 üzenetére
Igen jól érted! Nincs hős a tornyokban...
Ha Vladot akarod húzni akkor J-t már egymaga kell hogy vigye. Persze nem mindegy, hogy milyen talent van rajta és milyen inscribe. Evolvézni csak 185 fölött érdemes, ha nem akarod utána megint csak a Vladot húzni megfelelő szintig. Én elrontottam, mert 183-nál evolvéztam és nem adott annyi XP-t hogy 160-ig felmenjen.
Most lassan két hét után 165-ös szinten van, igaz csak naponta egyszer vagyok fent... Viszont Cupid 186-os már, őt 190-ig húzom majd jön a következő hős bár nem tudom melyiket húzzam...Bocsi, most látom kétszer válaszoltam
-
Csixi68
tag
válasz
Zolkomolko #9907 üzenetére
Szia! Nincs a tornyokban egy hős sem. Vlad van és most a Cupid. Ő mindig meghal a 3-4. hullámnál, de Vlad az viszi tisztességesen. Igaz Ő egyedül is elpáholja a J bandát
Most véletlenül a Q-t nyomtam meg, 5-nél a Centaur sajnos győz, de a fele életét így is levitte a Vlad egyedül...
-
Csixi68
tag
Nagyon egyszerű a válasz... 185 előtt nem érdemes evolvézni, de legtöbbet 200-nál adja.
Közben ahogyan érzed...
Én sajnos 183-nál nyomtam el a Vladot, nagy nehezen sikerült már 160 fölé tornáznom. Most Cupid már 186, de 190 előtt nem fogom fejleszteni... A J-t csinálom Vladdal és Cupiddal, így kb 3-5 nap mire Cupid ugrik egyet, mellesleg meg a Vlad is megy szépen felfelé... Szóval a türelem több XP-t teremt. -
Csixi68
tag
-
Csixi68
tag
Sziasztok!
Evolve problémám van: adva van egy 183-as Vlad amihez megvan a kristály és van hozzá egy 120-as és egy 160-as Vlad, viszont az ablakban ezek nem jelennek meg csak a shard és a Vlad kártya. Shardot nem pocsékolnák rá, viszont Vlad kártyám meg nincs így nem tudom az Evolve-t megcsinálni.
Ötlet? Amúgy ugyanez a helyzet a Cupidnál is...
-
Csixi68
tag
Nekem tegnap megjött a Miki, de sajna PD még nincs így elég gyenge vagyok... mondjuk az utóbbi időben hanyagolom a játékot, túl sok időmet veszi el és sajna nem látom értelmét... meg persze a sok újítást is alig lehet győzni, nem is értem miért nem gondolnak a gyengébb játékosokra.
pld. LR-ben a kutakat nem is támadom, mert pillanatokon belül levernekEzt az evolve dolgot nem értem, hogy lehet olyan sárga követ szerezni és mit is csinál?
Ja az angolom korrepetálásra szorul ;-) a gugli meg nem akar a barátom lenni. -
Csixi68
tag
Na ilyet sem pipáltam. LR-ben sima harc maradt az én 171-es Vladom teljes élettel és egy 162-es Palladin 2 egység élettel... na ki vesztett? Én úgy, hogy a Palladin teljes életre feltornázta magát és én meg elhullottam.
Szóval a pala sem rossz ám, nem kell leírni... -
Csixi68
tag
válasz
Depression #7882 üzenetére
Szerintem 2-3 héten belül meglesz. Akkor megy a lecsóba, eszi az öreg Vladom.
Ha az eddigieket amik gyengék felhúzom 120-ig, akkor might eleget nő, közben biztos hogy még pörög ki pár hulladék hős.. azokat is lehet húzni, szóval megy ez magától szépen, ehhez nem kell 3-4 ugyanolyan hősnek lenni szerintem.
-
Csixi68
tag
válasz
Depression #7880 üzenetére
Mondjuk 630 shard a 2000 HB az éppen 40 000 HB, vagy lila golyó vagy mit tudom én, azokkal legalább valamit fejlődni is lehet! Tudom nem sok, de most mit csináljak a 2. és 3. Vlad, Immo, TG, Ninja hőseimmel. Nem is beszélve Druidok és Palladinokról...
De ha van jó ötlet szívesen veszem.
Egyedül az Expeditionnál használhatnám, ha kellene, de azt is megcsinálom az alap csapatommal...
-
Csixi68
tag
válasz
IMIIKE1998 #7561 üzenetére
Mindig 900 gemet pörgetek 2-3 hetente sajna az utóbbi időben semmi nem jött, max akkor amikor mérgemben még rápörgettem kettőt, így jött Pixie, Ninja, Immo, Vlad. sajna Pixie-n kívűl mindből van már...
-
Csixi68
tag
válasz
IMIIKE1998 #7559 üzenetére
Biztos a nagy gazdasági válság már elérte őket, ezért csak 80 gem egy pörgetés náluk. Nálunk meg dübörög a gazdaság, hisz már 47e-ből is meg lehet élni, így 150 gem egy pörgetés!
Mivel semmi értelmes hőst nem tudok pörgetni, sajna csak Pixie jött pedig PD lett becélozva, így kéne valamit kezdeni vele. Van aki felhúzta a Pixie-t 160 köré? Érdemes?
-
Csixi68
tag
-
Csixi68
tag
válasz
vendingo #7328 üzenetére
Gondolom van PD-d, úgy azért könnyű.
Ha valakinek 100 feletti PD-je van és 4/9-es skillje akkor már meg lehet csinálni...Én ezekkel sajna még nem tudom:
Vlad: 160 7/9
TG: 160 5/9
Druid: 155 6/9
Cupid: 160 5/9
Aries: 160 5/9
Succubus: 155 5/9Immo: 152 5/9
Ninja: 136 5/9
Succubus: 155 5/9
Schampion: 142 5/9Skillek általában 4/5, inscribe vlad 87 a többi 82...
Szóval nekem nem kell új hős csak egy régi kis PD... :-)
-
Csixi68
tag
Szia!
Tökéletesen igazad van, ha klánba csináljátok... Na meg a kulcshős a PD.
De én még mindig egyedül nyomom és az ez évi tapasztalatomat írtam le Neki!
Hidd el rohadtul utálom, hogy Mesa 1-ben belépek 6000-rel és eddig 2x tudtam benne győzni a többiekkel, mert 1-2000-res erősségűek jönnek folyamatosan... Mesa 2-ben meg 100-120-as hősökkel akarják meghódítani a világot... nem leszólni akarom őket, mert én is voltam gyenge, de ha látom, hogy lehetetlen akkor nem erőlködök, hanem fejlesztek és utána harcolok... sajnos ez a tulajdonság kevés emberre igaz.
Sajnos az meg az én szerencsétlenségem, hogy nem kapok PD-t, így szinte reménytelen a helyzetem, nem tudok tovább lépni, hiába erősek a többi hőseim.
Más:
úgy látom mostanában újra helyreállt az arany-manna szerzés, ha valaki nem így gondolja szóljon nyugodtan, mindig van pár milla feleslegem -
Csixi68
tag
válasz
IMIIKE1998 #7319 üzenetére
Szurkolok, hogy jöjjön... Én hetente 900 gemet pörgetek 2x1, 1x3 és 1x1 felállásba, de eddig szinte semmit nem adott. Az immo is úgy jött ki, hogy elpörgettem 1950 gemet, semmire és maradt még úgy 170 gem, csak dacból azért is... na jött. most jó expeditionra...
-
Csixi68
tag
Én is gyűjtögettem a shardot, de így lila takony lesz belőle... legalább pár hősöm erősebb lesz.
Ebben az évben a pörgetéseimre adott 1db Vlad (már van), 1 db TG (már van), 1 db Immo, 1 db Palladin (jaj de sok van). A hero kártyára meg palladint... szóval beletörődtem, hogy PD, Ork, Moltanica, Santa nem lesz meg... viszont nézegetve a sok videót és a játékosokat a nyerő csapat szerintem a következő: Moltanica, PD, Santa, Vlad, Cupid, Druid
Szóval lassan de biztosan ezekre hajtok! :-)
-
Csixi68
tag
Szia!
Próbálok válaszolni a kérdéseidre, de legelőször is húzd a skilleket feljebb 5/9-re legalább...
Na akkor lássuk persze csakis az ÉN véleményem szerint:
Boss - Champion, Druid, TG, GR, Immo
Sorrend: első schampion és a többi ahogyan jön, nem kell túl messzire, csak annyira hogy a varázslatot rá tudd dobni, első az angyal, majd a lovag...
Hősfejlesztés: szinte mindet 160-ig, közben ha jön erősebb hős akkor azokat is
Skill fejlesztés: szimpátia függő, én az immo, majd GR, TG, Druid 5/9-ig mindet utána amelyiket érzed hogy gyenge
Screst: a hősöd talentjével sosem egyezzen meg, amúgy az okosok majd megmondják
TH13-14: majd később... de ami van az sem rossz, én a sarki dolgokat közelebb raknám a bázishoz
Lost realm: a pontok általában megmondják, nem mindig ugyanaz a jó, próbálgatni kell
Mesa 1-2: az előző pont, annyit, hogy ha nincs legalább 2 db PD a játékban akkor el se kezd... Mesa 1: 120+ de 4500 alatt csak akkor ha van egy nagyon erős játékos is bent. Mesa 2: 140+ itt legyen legalább egy játékos 6000 felett és a többiek is 5000 felettiek meg sok PD. Általában kiszállnak az erősek, ha gyengét látnak, így én már hónapok óta hanyagolom, pedig már 6000-es szintnél járok 160-as hősökkel.
Might növelés: sok-sok türelemmel és kitartással vagy a leggyengébbeket (zöld, kék) is elkezded felhúzni nagyobb szintre, akkor az erősek rovására emelkedik a might szintBázis:
a hősöket én két sorba egymás mellé tenném (2x3) a sarkokból az épületeket betenném a falak mellé (kívülre) közvetlenül. A hősöket látni fogod, hogy támadásnál (Challenge) hogyan reagálnak és az szerint lehet változtatni őket.Na kb ennyi....
-
Csixi68
tag
válasz
vendingo #7023 üzenetére
PD-m nincs sajna, de 20-25 másodperc alatt én is lezúzok szinte mindenkit. Vlad Cupiddal és egy kis gyorsítóval szétver mindent... fagyi nélkül
Max. ha nagyon szétrakják a bázist, akkor kell picit több idő.
Igaz így is megvan fél óra alatt a 3-4 millió manna, bár volt olyan szériám, hogy 8 millió volt 30 perc alatt, nem bírtam elkölteni... Inscr. alatt már nem tudok annyi kék kristályt gyűjteni, hogy elfogyjon a mannám is (80-88-as szintűek a hőseim).
Kristály gyűjtésre valami okosság?
-
Csixi68
tag
válasz
vendingo #7020 üzenetére
Ok, köszi! Na de ennyiszer online mindenki? És miért nem adja az addig megszerzett manna-gold-ot? Nagy dilemma, főleg akkor, amikor ( ma reggel szintén) újrakezdem és megint beadja ugyanazt a felhasználót és megint online lesz... háromszor egymásután... vagy ez a pech?
-
Csixi68
tag
Igazából nem kellene problémának lenni, hisz a Revitalize csak hamarabb lövi el a skillt, erősebb nem lesz tőle a Vladod, míg a Revive meg feltámasztja ha meghal. Néha jó is a feltámasztás, mert az ellenség másik hősödet kezdi el támadni, addig a Vlad meg pusztít. Inkább nyomd a skilljét a Vladnak és meglátod a csodát. 160 level 7/9-es skillnél már szinte meg sem hal, végigvisz szinte mindent...
-
Csixi68
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy harc közben az alábbit írja ki: Battle over! Your target is online!
Általában ha 500e-nél nagyobb mannával rendelkezőt támadok, akkor 10-ből 9x ezt kapom és kilép a harcból a kezdőlapra. Eléggé idegesítő, pld. ma reggel is 1,8 millió mannával rendelkezőt támadtam, már csak pár épülete volt és beadta a fenti szöveget. Persze kilépésnél semmit nem kaptam meg. -
Csixi68
tag
válasz
IMIIKE1998 #6567 üzenetére
Én is a sorsodra jutottam... igaz csak 2 db 150-est pörgettem de a kék takonyok látványa elvette a kedvemet a további pörgetésektől...
-
Csixi68
tag
válasz
pcpunisher88 #6457 üzenetére
Köszönöm, értem ez így tök (na nem PD) fair.
Kíváncsian várom mások hozzászólását is, hogy az Ő klánjukban hogy megy?
-
Csixi68
tag
válasz
Depression #6464 üzenetére
Próbálkozz, nekem is most csak harmadszorra jött be és nem számít a nagy betű, nyugodtan írhatod kicsivel is...
-
Csixi68
tag
válasz
Depression #6461 üzenetére
Pumpkin Duke - rövidítve PD
Nem értelek, nagyon az elején vagy még, szerintem türelem és meglesz minden...
de... mivel megkapod vagy megkaptad már a Druidot és a Palladint így shardból Thunder God, Succubus...
a többi vagy kipörög vagy majd erősebb leszel és megveszed... -
Csixi68
tag
válasz
Depression #6459 üzenetére
Na akkor próbálom elmagyarázni:
1, bemész a Guild Hall-ba
2, bal felül van egy kör nyéllel, az a kereső megnyomod
3, a megjelenő Search Guilds:-ba beírod TheFirst és rányomsz a Search Guilds gombra
4, megjelenik alább egy fehér-zöld-fehér zászló TheFirst név 11/60 stb felirat mellette Apply gomb
5, használod és örülszugyanez vonatkozik minden másra, természetesen a megfelelő nevet kell beírni!!!
Hunnia - fekete zászló fehér nappal 18/50
ennyi... ha véletlenül nem jön be, újra beírni....
-
Csixi68
tag
válasz
Depression #6451 üzenetére
Pedig ha beírod úgy, ahogyan leírtad TheFirst, akkor kidobja, legalábbis Nekem kidobta...
-
Csixi68
tag
Várok nagyon egy PD-re, na gondoltam pörgetek egyet-kettőt, hisz megint van 900 feles gemem.
Na egy nagy semmi jött.Erre a párom behoz egy nagy tál sült tököt!
Na ez is megteszi, egyenlőre...
Csak hogy oldjam itt a hétvégi feszültséget.
Amúgy ha már a Boss téma van leírná valaki egyértelműen, a klánba vagyok mennyivel járok jobban BOSS1-2-3-ban, mintha egyedül csinálnám? Függ hogy hányan vagyunk, milyen erősek stb.? Vagy mindenki egyformán kap? Számomra még mindig picit homály és a wiki angol tudásom sem az igazi, bár van egy jó barátom a gugli translate, de az nem mindig egyértelmű.
-
Csixi68
tag
válasz
sirmalac #6423 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem jobb... de... amit eddig elértem, azt csak magamnak köszönhetem, nem másnak... ez egy picit izgalmasabb érzés. (nem beszélve a szenvedésről, mire elérek valamit, de onnantól öröm a játék, persze csak a következő akadályig)
Én is gondolkozom klánban már, csak szeretnék még picit erősebb lenni, hogy a klán hasznára is váljak. Csillagkuty-nak azért javasoltam, hogy még maradjon, mert azért 80-as hősökkel nem sok mindent tud kezdeni Mesa-Boss 2-3 és TB-ben. Igaz gyorsabban tud fejlődni ha fix 20k HB és 1600 shardot kap hetente, de az elveszi a játék kezdeti örömét... SZERINTEM.
Mesa-ban nekem is kivan a t*köm, hogy 60-80-as hősök jönnek és így elveszítjük a menetet, de ez fordítva is igaz mostanság, összejön pár erősebb játékos akivel tuti a győzelem, erre a játék indítása előtti 2-3 másodpercben kilép valamelyik.
Akkor miért is játszunk? Vagy itt már a szívatás a lényeg?
-
Csixi68
tag
Nekem is hasonlóak a tapasztalataim N vége, minden ellenség legyőzve nekem mindegyik megmaradt, Vladom mosolyogva pörgeti a denevéreket, várom hogy kiírja mennyit nyertem, erre Failure... egymás után 3x!!!
Szóval nagyon nagy BUG van benne pár napja! Amúgy az utolsó frissítésnél nem adtak semmit, mármint én nem kaptam...
-
Csixi68
tag
válasz
Csillagkuty #6419 üzenetére
Szia!
Szerintem Thunder G és Grizzly R. főleg ha kipörög véletlenül Vlad akkor Immo felejtős... PD ha nagyon szerencsés vagy jönni fog, nekem eddig nem sikerült, de még csak kb. 8 hónapja játszom...
Amúgy klánba minek sietsz (többiek biztosan lehurrognak), én még mindig magam vagyok és elég jól elboldogulok. Attól függ ki mit akar a játéktól... SZERINTEM...
-
Csixi68
tag
válasz
bootx28 #6400 üzenetére
Fejleszteni minden épületet és a hősöket is elsőnek, majd utána próbálni! Ennyi HB-ból már 140-160 hősök lehetnek... a skilljüket is nyomd minimum 6/9-ig. Utána menni fog simán, persze pár jó hős még kell hozzá, na meg türelem...
Ja a bázis jó csak gyengécske még...
Itt nézz körül:
http://us.forum.igg.com/forum.php?mod=viewthread&tid=107006 -
Csixi68
tag
válasz
emese23 #6398 üzenetére
Szerintem a hősöket egy csoportba kellene tenni, magyarul egymás mellé, a tornyokat meg közvetlenül a hősök mellé. A középső tornyot felülre a két aranytároló alá tenném...
Így a tornyok egymást és a hősöket is, míg a hősök a tornyokat is védnék.
próbának biztosan megcsinálnám... -
Csixi68
tag
A pálya jobb szélén fent van a Lost Realm, ott lehet gyűjtögetni a kristályokat és a Heroes Altar-ban meg a Crest-Inscribe részen hozzáadni! Combine részen meg fejleszteni. 1-4-ig lehet betenni az egyformákat 4 db egyforma meg combine-ban egy szinttel magasabb lesz. Ehhez már kell vörös kristály is. Szintlépés 21-51-nél feljebb még nem vittem, azt a wikiből megtudhatod...
-
Csixi68
tag
válasz
emese23 #6386 üzenetére
Szia!
Itt is szétnézhetsz:
http://us.forum.igg.com/forum.php?mod=viewthread&tid=100199&page=2#pid721284
bár ha a G eddig simán ment mint írtad, akkor azt kellene megnézni, hogy most mitől nem megy, azóta mi változott, változtattál?
Valakinek sikerült már crestben 3-as vagy 4-es erősségre húzni a talentet?
-
Csixi68
tag
Szia
Ariel skilljét elkezdtem tolni és a TG levelje is megy 140 fölé, még kell 6e HB hozzá, de mindjárt meglesz.A hőseim:
Vlad 155 7/9, Berserk 3/5, Ins 85 Sprint Crest 2
Suc 140 4/9, Heavy Blow 2/5, Ins 54 Flame Guard 1
Druid 140 5/9, Deadly Strike 4/5, Ins 66 Tenacity Crest 2
TG 140+ 5/9, Berserk 2/5, Ins 55 Scorch 2
Aries 140 4/9, War God 5/5 Ins 59 Flame Guard 2
Champ 139 4/9, Revitialize 3/5, Ins 52 Scorch 2
Cupid 129 3/9, Enlighten 1/5 Ins 51 Scorch 1
Pala 120 4/9, Flame Guard 2/5 Ins 27 Flame Guard 1
Ninja 120 3/9, Self Destruck 4/5 Ins 34 Blade Shell 1van még egy Vlad 120 és egy TG 100-as szinttel
O 4-ig simán az 5-nél a boss üt ki, azzal nem bírok.
-
Csixi68
tag
válasz
pcpunisher88 #6351 üzenetére
Sok lehetőség nincs sajna.
Van Vlad 154 7/9, Suc 140 4/9, Druid 140 5/9, TG 140 5/9, Aries 140 4/9, Champ 139 4/9, Cupid 129 3/9, Pala 120 4/9, Ninja 120 3/9, 85e HB-nál tartok, holnap tudom húzni valamelyiket... szerinted melyiket? -
Csixi68
tag
válasz
pcpunisher88 #6349 üzenetére
Champipi van csak de 5-ből 2x nem éri meg a találkozást, amúgy kb nekem az 1/3-a megy le akkor... Megpróbálom a skilleket növelni még, hátha, bár az beletelik egy kis időbe...
Sima Challenge L3 PD-k kiütnek 20 mp alatt, egyszerűen nem tudok mit tenni mostanság, pedig egyszer L6-ig már eljutottam. Tipp? Esetleg tudtok valamilyen elrendezést, hogy ne tudjon beindulni a skilljük..
-
Csixi68
tag
Sziasztok!
Challenge II-nél az O ment valakinek PD nélkül? Ha igen milyen felállással? O5 Boss lev 154-nél elhasalok mindig...
-
Csixi68
tag
Talent Scatter 3/5. Milyen hősnek érdemes adni? A Wikiben nem találom!
-
-
Csixi68
tag
A kék Thunder God adja a HBM-et a piros sárkány meg adja a Shardot, na meg az aranyat (manapság egyre többet), mannát és az EXP-t, ami a hősök level szintjét emeli. Ha olyan hőseid vannak amiknek nincs meg a level szintjük, akkor azokat emeli, de úgy hogy az össz EXP-t osztja az összes harcban és toronyban levő hősökkel. Ezért csak annyit rakj be a tornyokba amennyi feltétlenül szükséges az adott feladathoz.
-
Csixi68
tag
Pala towerbe, Boss 1 elméletileg már menni kell, ott még jó lehet. Csináld minden nap legalább 2x a Quest, 1x Boss és amennyi Challange-t tudsz. Arénában is jeleskedj, ott is ad HB-t Na meg az Expedition. 1-2 hónap és elég erős leszel, sajnos mostanság aranyláz van a többi terméket fukarul méri a rendszer..
-
-
Csixi68
tag
válasz
masterfghdd #6214 üzenetére
-
Csixi68
tag
A Lost Realm-ban a kristályokkal mit lehet csinálni, mire lehet felhasználni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest