- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
robekraptor
tag
Dobjuk fel egy kicsit a RENO guildot. Aktívabb tagokat keresünk több jelenpeginél, heti minimum 1x-i bejelentkezés a kötelező. GW nem kötelező. Lehet sok az új hős, de a régiek még nem elavúltak. Gyertek várunk titeket.
-
robekraptor
tag
válasz
Emerich1976 #12305 üzenetére
Én azért befizettem a 3000ft-t, moltanika plusz új kinézet hozzá, meg artica plusz új kinézet hozzá és 2800gem, szóval én örültem ennek így
-
robekraptor
tag
Üdv. Nekem azóta dobál elég jól mióta úgy rollolok, hogy bejelentkezem , rányomok a heroes altarra és ott hires, majd várok közel 1 percet, azt kiválasztom a 450est és megint várok ugyan ennyit ha nem többet. 99% ban dobja a legendet nekem így
-
robekraptor
tag
Üdv. Guildot keresek. 110k mightal.
-
robekraptor
tag
Eljött az idő újra a guildváltás ügyben. Magamról annyit, hogy már nem gyerek vagyok, vannak saját gyerekeim, dolgozok és a játékot csak kikapcsolódás céljából szoktam bekapcsolni. Olyan guildot keresek ahol egy kicsit azért már idősebbek vannak, aktívak segítőkészek humorosak, és nem remegnek azért a szájbarakott GW-ért. Szóval ha nincs időm megcsinálni, teszem azt 16óra meló után, vagy mert a nagymamám haldoklik és haza kell menjek magyarországra ahol nincs netem, vagy nyaralni megyek és nincs netem, akkor nem leszek kidobva se össze vissza figyelmeztetgetve.
-
robekraptor
tag
keresek aktív magyar guildot. reno kíméljen a "VICC"-leadere miatt.
-
robekraptor
tag
válasz
Grendar777 #9813 üzenetére
nekem a fő accon egy skull és egy trenataur jött a kicsin meg egy warlock és egy skull
-
robekraptor
tag
tegnap este erdekes dolog történt velem. nincs egész 2 hete hogy csatlakoztam a"Reno" nevű guildhoz. hajnali fél4kor felmentem, hogy torcholjak kicsit. erre látom, hogy szó nélkül ki vagyok rakva. az adó napi 50shard. én nem egész 2 hét alatt 1300at raktam be. tehát simán napi 100at. idegesítő tud lenni az ilyen...
-
robekraptor
tag
sziasztok, van egy 5000es kis accom, van rajt egy druid, champ, gr, treantaur. ezt el szeretném cserélni egy hasonló kicsire amin van 1 mikulás. ha van aki bennevan irjon. köszi
-
robekraptor
tag
megjött a nagy "SHARD" hero, megint gemért... csuhajj.
-
robekraptor
tag
válasz
skorpio6369 #7214 üzenetére
az mit jelent, hogy "ütés limitálva"? a hősök fejenként csak 10et üthetnek, a sárkány meg csak 2x fújhat?
-
robekraptor
tag
válasz
robertinyo70 #7203 üzenetére
persze. pd és hóember van 4 drkula is mostmár 2...
-
robekraptor
tag
és most még 1 drakula...
-
robekraptor
tag
válasz
pcpunisher88 #7186 üzenetére
de a wikin nincs ott hogy shardert lesz e vagy sem....
-
robekraptor
tag
valaki tud vakamit, hogy most tényleg lesz új shardos hős, vagy ez nost megint csak kitaláció, és. only gem lesz...kinaiaknál még nincs...
-
robekraptor
tag
válasz
IMIIKE1998 #7170 üzenetére
nem a guildal van problémám, nem a vezetőséggel, mert tenyleg egy szuper csapat, csakhát egy ekkora csapatot nehéz kordában tartani. nekem konkrétan két emberrel van bajom, ami egyigazi butaságból indult, de ebbe nem megyek bele. még 1x.nagyon jó a csapat, komolyan mondom, ez lehet nálam is most csak egy hírtelen fellángolás, mert szeretek fentlenni, szeretek azemberekkel beszélgetni, mert jófejek. nem tudom, őszintén sajnálnám, mert a csapatmunkák, torch, messa minden jó. majd még meglátom.
-
robekraptor
tag
válasz
IMIIKE1998 #7166 üzenetére
de még igen, már nem sokáig.
-
robekraptor
tag
Hunnia, lehet benézek
-
robekraptor
tag
válasz
Soulmaster #7087 üzenetére
E-nél felesleges a 4 sarokba rakni a dolgokat. ezt majd I-nél csináld.
-
robekraptor
tag
válasz
IMIIKE1998 #6994 üzenetére
nálam a gyűjtögetés nem jött be. nekem a cupid is és a vlad is úgy jött, hogy belépés után pörgettem 1et. még egy miki vagy egy ork lenne jó
-
-
robekraptor
tag
én a cupidot és a vladot is 150ből kaptam. beléptem 1 nyomás és jött.
-
robekraptor
tag
ez a dungeon csak velem kivételezik ilyen kedvesen? 10 40esből 0shard.... ez csúcs...
-
robekraptor
tag
válasz
IMIIKE1998 #6374 üzenetére
100% hogy 1 valahol leszakad a csapatból. olyat még nem láttam, hogy azért lett volna vége, mert minden épületet leromboltak, mikor a hősök még éltek....
-
robekraptor
tag
válasz
robertinyo70 #6013 üzenetére
nekem pd már van régóta, en cupidra vágytam, meglett kb 3napja, 116os- ra huztam 4/5 volt 60k honor arra hogy ha elérné a 120as-t, erre tegnap jött ő, hát nem hagytam lent
már ő is megy 120 felé, még csak 101 3/9 de brutális
-
robekraptor
tag
van már valakinek télapója? mit lehet róla tudni? lattam olyat akinek már kint figyel
-
robekraptor
tag
ezen gondolkodtam én is, de raidnél gr nélkül halott vagyok. ő az akivel messziről kiütök a 160+ os hősöket, legyen bármi is az. amióta ő van volt hogy 1milla felett kaszáltam aranyat. olvastam itt múltkor, hogy van aki a druidot venné be. azthiszem kisérleteznem kell. miért nincs még 1 hero base
-
robekraptor
tag
ma megjött a probléma. kinek a helyére rakjam be a cupidot. az eddígi csapatom az druid, pd, immo, gr, sm és tg volt. kit cseréljek le
-
robekraptor
tag
hali. eddíg úgy tudtam, hogy akivel egy guildhez tartozunk, raidnél nem támadhatom be, erre éjjel mégis bepörgött nekem a csapattársam
ez hogy lehet?
-
robekraptor
tag
válasz
robertinyo70 #5812 üzenetére
-
robekraptor
tag
miért nem tudok képet feltlteni mobilról
azt irja "failet to open selected file"
-
robekraptor
tag
válasz
Mazda6_2.0D #5798 üzenetére
én bosshoz druid, immo, pd, gr, champ, és tg-t használtam, kb max 22millás ütésekkel max, akkor ha végig ment véletlen. most druid, pd, immo, succ, sm, tg- t használok. mindig végig megy, egy emberem sem hullik el, és 2perc 40másodperc alatt elhullik a 2es boss.
-
robekraptor
tag
nincs kedve valakinek betársúlni hozzám a satu klánba? 2es boss van, egyedül sok a napi 300shard, és lassan elérem a troch bettlehez szükséges pontot is. sokat öltem bele, sajnálnám törölni, igazából beletettem csak én több mint 15k shardot
-
robekraptor
tag
kombináltam 4db flame guardot 400piros kristályért, erre most a kis kék karikában 1es helyett 2est ír, amit csak lvl41 nél adhatok hozzá a hőshöz. azéletben sem lesz meg... honnét lesz annyi mannám? most is a könyvekhez kéne raboljak 400k mannát, meg adózni 600k-t. amióta bejött ez az új világ, ami megeszi az összes mannát elég sz@r lett a játék. elmentem rabolni, a 20helyből 1nek volt 10k felett a mannája, de neki 170es hősei voltak, és inkább nem támadtam be.
-
robekraptor
tag
válasz
pcpunisher88 #5489 üzenetére
a hero altarnál ami van új dolog, azt hogyan lehet használni?
-
robekraptor
tag
válasz
ma megjött a frissítés
-
robekraptor
tag
válasz
dehogy vannak
csak ott előbb elérhetők ennyi az egész....
-
robekraptor
tag
válasz
masterfghdd #5478 üzenetére
pd 7/9 a többi 5/9
-
robekraptor
tag
válasz
masterfghdd #5451 üzenetére
mire gondolsz?
-
robekraptor
tag
ma megdöbbentem. boss 2 megy nálunk, van 1 PD 140 7/9
TG 138 5/9
CHAMPION 137 4/9
IMMO 138 5/9
DRUID 137 5/9
GR 138 4/9
SM 137 4/9
bossra az sm helyett szoktam betenni a championt, úgy általában végigmegy a 3 perc, végeredmény 26milla, erre itt olvastam, hogy succubus mennyire jó bossnál, gondoltam megpróbálom. lecseréltem a GR-t és elfelejtettem berakni a championt, 1 perc alatt 31milla, aztán beraktam úgy 3perc alatt 24milla lett. erre ma direkt nem raktam be a championt, és végig ment, succubussal, és 3perc alatt kidőlt a 2es boss!!! ezt hogy???? a succubuss ennyit számit?? ő amúgy 126 4/9 es. -
robekraptor
tag
válasz
skorpio6369 #5132 üzenetére
.
-
robekraptor
tag
válasz
skorpio6369 #5132 üzenetére
1050? xD sok sikert
-
robekraptor
tag
helo. olyan problémám van, hogy amikor ütöm a bosst, és az folyamatos kómában van, nem tud ütni rám egyet sem, és mégis meghalnak az embereim mellette... ez a dolog már átment nagyon idegesítőbe. csak nekem van ilyen problémám??
-
robekraptor
tag
nekem pd-t a múlt héten adott 4et
én cupidot vagy ariest várok nagyon. a sárkány engem nem izgat...
-
robekraptor
tag
valaki elmondhatná, hogy mire jó a heero baset felhúzni? nekem 11esek és igyis néha tök idegesítő hogy annyira kimennek...
-
robekraptor
tag
mikortól érdemes megpróbálni a H-t farmolni?
Satu klánba új tagokat várunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Minden, ami JAZZ
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest