- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
Hello mindenki!! Lenne egy olyan "észrevételem" hogy az IP4300-as nyomtatóm azt csinálja, hogy ha feketét nyomtatok, a nagy fekete tintát használja, és nem kisebbet (asszek BKI-8 a neve vagy vmi ilyesmi
) És ez most miért van?? Színeset alig nyomtatok, de már a citromsárgám majdnem közel van a kifogyáshoz a nyomtátás közben megjelenő ablakocska szerint
Már gondoltam arra is hogy a feketét a színesekből keveri ki, és néha beleszippant a nagy, fotótintába is
Jah és a kisebb fekete patron még teli van... -
pohár
félisten
Jah még volt egy problem :S
Kipróbáltam egy másik ilyen progit is, és mikor rányomtam hogy nyomtatás, a lapadagolóból akarta kiszedni a cuccot
Pedig bent volt a CD tálca is, ahogy a tálcán áll, a nyilak egymás mellett voltak... -
pohár
félisten
Hello mindenki!! Lenne egy kérdésem: mivel nyomtassak CD/DVD-t??? MIlyen progit ajánlotok?? A Canon-os progival valahogy sehogy sem akar összejönni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged