Új hozzászólás Aktív témák
-
pubos
tag
Sziasztok. Ma vettem először HP Everday Photo papírt /félfényes/.Légyszi segítsetek IP 4500-ön hogy kel bealítani hogy szépen nyomtasson rá .Mert amit próbáltam azzal csak maszatolta a festéket. Nagyon sürgős lenne .köszi
-
pubos
tag
Hello
IP 4200 nyomtatomhoz procolor patronokat használok. Semmi gondom nem volt eddig. De legutolsó rendelésemre sajna nem azt küldtek,hanem valami VOX márkát.Hallot már valaki erről a fajta patronról. Bele merjem tenni?Ahonnan rendeltem azt mondták ugyan az a tinta mint a procolorba.Hát… -
pubos
tag
Hello valami tanács kéne! ip4200nyomtatom van procolor patront, használok 1 éves a masina.
Gondom vele hogy a sárga szint elég silányul nyomja. probáltam már desztillált vizes fejmosást az se segitett. Ha a nyomtatási minőséget nagyra állítom akkor jó. A másik gondom hogy lemez nyomtatásnál fura hangokat ad ki, de a lemezre nyomot képnek semmi baja. Csak nagyon zavaró!
Ha valaki tud valami okosságot az légyszi segitsen. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest