Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
válasz
bikeking79 #4536 üzenetére
passz... 20.000 Ft-os nyomtatóról van szó, ha lenne mondjuk 100.000 ft akkor lehetne vele szerintem kísérletezni de így kuka.. próbáld meg szervizbe elvinni max elkérnek a bevizsgálásért egy kis pénzt, de a lényeg ugyan ez lesz amit írtam
vagy veszel egy gépet, ezeket 4-5000 ft-ért megkapod. aztán ha szerencséd van meg tudod gyógyítani
-
afterburner_
őstag
válasz
bikeking79 #4534 üzenetére
otthoni felhasználásra igen, én Canont , azokhoz vannak normálisan működő utátölthető patron, reset chipek, én pl csak ezzel adom a nyomtatókat, normális tintával, amikre fejgaranciát vállalok. így akár egy 7250-essel több 1000, de van olyan vásárlóm aki 10.000 felett jár ip7250-essel lemeznyomtatást illetően , csak sajnos a tendencia az ez hogy 2-3-4 évnél ezek már nem igazán mennek tovább. időkorlátosak, de ez idő alatt annyit tudsz vele nyomtatni amennyit akarsz
ezeknél ugye 100 Ft-ra jön ki egy patronnyi tinta, az meg szerintem elég baráti ár
Epson se rossz, csak érdemes utánajárni ha fontos az olcsó nyomtatás, hol, mivel, mennyiért tudod üzemeltetni , és vállal e garit a kereskedő a patronjára,mert újabban elég sok a selejt tinta a piacon, és hetente kapok fejeket javításra, bár főként EZ print ami pl a Canon fejeket rövid idő alatt leamortizálja
-
afterburner_
őstag
válasz
bikeking79 #4532 üzenetére
Epson sem fog bírni sokkal többet
sajnos ott is ez a tendencia.
Epsonnál ugye nincs olyan hogy kilövöd a tintaszintfigyelést, csak reset chippel megy, tehát érdemes beruháznod egy reset chipes tölthető szettre ha olcsón és aránylag szenvedés nélkül akarsz nyomtatni.
Ezeket sok esetben egy ilyen új gépnél lehet fél - 1 évente cserélni mert kilövöldözi az epson a chipeket, utángyártottaknál ha lesz hozzá, verziószám ütközésnél cserélheted az egész sort, mert kilövöldözik egymást ha nem egyezik a chip verziószáma.
Gyári vékony patron a standard 5 ml-es, az xl 10 ml a vékonyakból, vastagból 15 ml az xl...
selejt tintagyűjtő resetteléséhez lehet megvenni a kódot.
számomra még mindig barátibb a canon , de persze vannak olyan esetek amikor én is epsont ajánlok, csak azok inkább speciális tintával , céges felhasználások, pigment / szublimációs tintával
s mellesleg szerintem akkor ajánlj valamit ha már van vele konkrét tapasztalatod, hosszabb távon
mert ugye gyári patronokkal mindegyik gép szépen muzsikál, s legtöbb esetben kérdés az olcsó, problémamentes nyomtatás... ezt persze csak akkor tudod meg ha már kipróbáltad és van viszonyítási alapod
-
afterburner_
őstag
válasz
bikeking79 #4530 üzenetére
ip7250 nálam a trendi ami eléggé fogy
ár elég jól kiforrott , bátran ajánlom.
-
afterburner_
őstag
válasz
bikeking79 #4528 üzenetére
kb semmit
6-7 év után ez természetes ezeknél, újaknál átlagban 3 évnél jelentkezik hasonló tünet.
ha be sem kapcsol fej nélkül akkor az alaplap döglött mindenképpen. ami általában fej zárlatból adódik, ha beraknád a fejet egy másik gépbe valszeg azt is kivágná... de én azt nem rizikóznám meg
ha csak nem sajnálod tönkretenni ezzel a fejjel.
ilyenkor fel lehet éleszteni egy alaplapcserével, + fejjel , de akkor már érdemesebb új gépet venni, mert arra gari is van legalább 1 év.
-
afterburner_
őstag
válasz
bikeking79 #4526 üzenetére
valszeg a panel lehalt, fejzárlatból adódóan.
új nyomtató
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest