- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
Én nem is Pesten lakom, úgyhogy...
Mellesleg, amikor én vettem, akkor tökvéletlenül egy ilyen szórólapjukban is benne volt, meg a honlapon is, szóval szerintem érdemes figyelni az oldalukat, mert ha ott van, akkor kell lennie a boltban. Ahol én lakom, itt is van Lidl, viszont mikor először kerestem ilyet, akkor itt sem volt, bár akkor az újságban sem volt enne.
Lehet, hogy csak ilyen időszakos áru...figyeld az oldalukat! -
kaliber
aktív tag
A full printes CD-k 99%-nál belül van még pár mm-es hely amire nem viszik fel a hordozó réteget, egy fajtát találtam (SONY 8x) amin ténylegesen az egész felület nyomtatható volt, de mostanában már nem forgalmazzák.
Amúgy nem mindig jó a ténylegesen full printes lemez mert a (filmeknél) gyári ill. készített CD képek nagyrésze az általános lyukmérethez készül én is szívtam egy párszor a SONY-val mert vagy fehéren maradt az a pár mm-es belső rész vagy képszerkesztővel kellett foltozgatni a CD képet.Olyan nyomatot ami nem fog, csak lakkal kapsz. Mondjuk én nem használom a lakkot(nem taperolom a lemezt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged