- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
larpi
tag
-
larpi
tag
Megértem az ellenérzéseteket a CISS ellen. Tényleg kissé gagyinak tűnik a megoldás,de ha működik, akkor aki sokat nyomtat, annak megéri. Én szeretem a biztos, állandó minőséget, sajnos itt szegeden az utángyártott patronokól kicsi a választék és ami van az sem állandó, hol ez, hol az a tipus kapható. Rendelhetnék a neten, de az csak akkor éri meg ha sokat veszek, különben a postaköltség megdrágítja. 10-15ezret meg nem akarok egyszerre patronba fektetni. Így marad az utántöltés. Ezért vonzó a CISS, mivel nagy kapacitású a festék befogadó képessége, az utántöltést meg akár nyomtatás közben is el lehet intézni. Az meg hogy akár 1 literes tételben is vehetek tintát, biztosítja az állandó minőséget. Persze ez csak magánvélemény, kinek-kinek milyen lehetősége és adottságai vannak úgy választ.
Én is sok dvd-borítót nyomtatok, és ha a letöltött kép minősége megengedi, fotópapírra és mint tudjuk, az nagyon eszi a tintát. Mellette sokat fotózom és jó képet csak fotópapírra érdemes nyomtatni. Mivel sokszor hozzájutok ingyen papírhoz (promóciós csomagok) ez nem nagy költség. Egy két rokon és haver is nálam nyomtatja a fotóit, hozott anyagra.Volt olyan hónap, amikor három sorozat patront cseréltem. Ezért én valószínűleg beruházok egy CISS-re. -
fefe1968
csendes tag
Egyetértek. Nekem havi 4 DVD és 4 kép talán a nyomtatási mennyiségem. A legutolsó gondolatom lenne, hogy a nyomtatóm nyitott fedéllel legyen és műanyagcsövekkel csatlakozzon az asztal szélén álló edényekbe! Nagy felhasználás esetén OK, de amúgy igénytelen fusi megoldás.
Az alantább lévő fejvásárláshoz kapcsolódva pedig, nem vennék "csak" fejet 14 ezerért, amikor 20-ért új nyomtatót veszek, full gyári patron szettel. Ezzel gondolom nem vagyok egyedül. Ha a fej behal, akkor kuka és jöhet az új! -
afterburner_
őstag
legbuborekot nem kell szivni, csak a egybefejeseknél, ezt megtölti az ember és mehet tovább, nah meg ha jol felaztatja az ember tintavala szivacsot is akkor még többet kibir a patron, aki sokat nyomtat mint en annak jobban megéri az ilyen , ha én is pár lapot nyomtatnék akkor nem kinlodnék a töltéssel:-)
na majd beszámolok a CIS-ről ha megvan, egy jóbarátom elvileg hoz magának is meg nekem is
-
fefe1968
csendes tag
Aki keveset nyomtat, mint én és egy garnitúra patron/év a felhasználása, annak nem lesz tapasztalata, hogy éppen meddig ér a tintaszint. Az utántöltést meg azért választottam, mert a gagyi utángyártott patrontól már nem egy nyomtatóm ment tönkre, így viszont minőségi tintával tölthetek után és még olcsóbb is. Soha nem szívtam ki légbuborékot, nincs ilyesmire szükség és abszolut tiszta és gyors művelet már első alkalommal is.
-
afterburner_
őstag
procolor...
amugy egyszerű... nagy fekete - normal papirra nyomja anyomtató, de csak korom feketénél, szűrkés árnyalatot a szinesekből keveri
szürkeárnyalatnál ott csak a nagy feketét normal papir esetén.fotopapirnal (ha azt valasztod ) akkor a feketét a 3 szinből keveri..ilyen eccerű nem kell a patronokat ki be venni
a nagy feketét azért nem hasznalja iylenkor mert a pigment fekete festék lefolyna a papirról.
ha fotopapir szurkeárnyalat akkor 3 szinből keveri ki szintén a szürkeárnyalatot
-
larpi
tag
A chippet két kis műanyag csap tarja amiknek a végét melegen deformálták, ezeket érdemes linókéssel vagy pengével levágni akkor nagyon könnyedén lejön a chipp. Az utángyártott patronokon kivan alakítva a chipp fészke még a két kis csap is kiáll amire csak rá kell illeszteni. A Qprint patronokon még valami ragacs is van ami megfoja a chippet. Kicsi odafigyeléssel könnyen át lehet rakni.
-
jgab666
csendes tag
Hello!
Én eddig 2 fajta utángyártottat próbáltam ki. Az egyik Procolor márkájú. Én a színesek illetve a feketében sem látok különbséget. Sima papíron és fotó papíron se.
A másik Q-print márkájű. Ebből csak vastag feketét próbáltam, de ezt kerüljed szerintem. Szőrösek voltak a betük.
A procolort 300ft-ért veszem darabját (vastag fek. 360ft). Így egy teljes garnitúra 1560 ft. Ha érdekel hol veszem Pesten dobj egy privit -
larpi
tag
Nem tudom hol olvastál a CLI patronok megfolyásáról szöveg nyomtatásnál,de még nem tapasztaltam (nekem 4300-om van), igaz hogy csak "normál" módban vagy az alatt szoktam nyomtatni szöveget. A normál másolópaírra nyomtatott képek jóval elmaradnak a fotópapiros nyomatoktól, főleg a szinek intezitása kissebb, mivel matt, talán még az élesség is kártszenved. Nyomtatam már nagyfelbontású műszaki lapra (nagyon fehér, matt), azon közelíti a fénykép minőséget.
-
snerbalu
csendes tag
Természetesen akkor is elveszíti a garit, bár a nyomtatófejre amúgy sem terjed ki
.
Ezt egyszerűen ki tudod küszöbölni azzal, ha szervízbe az eredeti patronnal viszed. Ott mindenfélét kérdeznek, de te természetesen canon patront és canon papírt használsz, "canon tejet iszol és canon étterembe jársz...:-)" és akkor nem köthetnek bele semmibe.
A rutinosok a nyomtatóhoz kapott patront ki sem bontják épp emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Nyugta és blokk nyomtatók eladók olcsón
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest