- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beldar
tag
Szia! Nekem van Sigma 150-600-am, adapterrel használom Canon RP vázon, tökéletes és gyors az autófókusz. Biztos hogy M50-en is működne, nekem is volt régebben M50-em és adapterrel használtam rajta EF obikat probléma nélkül.
Amúgy eladó a Sigmám, ha esetleg érdekel, írhatsz privátban. -
vegyszer
addikt
Még a küzdés fázisában vagyok. Nagylátószög 7artisans 7.5mm f2.8 II + M50 + move shoot move tracker.
De a kapott eredmény alulmaradt a várakozásaimhoz, és mások munkájához képest. Valószínűleg a feldolgozást kell még sokat tanulnom (első körben itt komoly hiányosságok vannak)Nekem már az is fájt, hogy nem lehet hozzá semmit csatlakozotatni intervalometer fronton. De némi küzdés után a múlt héten sikeresen megjött az m5stickc plus eszközöm (banggood oldalán 20$ volt darabja január elején), amire egy kész projectet töltöttem fel. (nem vagyok informatikus, csak kicsit érdekel a dolog)
De tényleg két app telepítés, egy fájl letöltése, és betallózása után fel is lehetett egyből az eszközre tölteni. A projekt maga itt van BR-M5)
https://youtu.be/Gh5uEc2dNJM
Tesztelni ég alatt nem volt még módom, de működött, felépült a kapcsolat, a fényképező exponált rendben végtelen ciklusban is. -
.DLL
veterán
Gratula, jó fényeket!
Ha csak 1 akku van hozzá, akkor szerezz még akksikat. :D Én egy nem túl intenzív napot 2 akkuval kihúzok, de be van készíve egy harmadik is mindig, meg van egy USB-ről táplálható töltőm is ami hasznos ha a táskában kéne tölteni egy akkut.
Én egy markolatot is szereztem hozzá, hogy jobb legyen a fogása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest