Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
Jó de még csak pár hete vettem és az összes pénzem ráment pedig nem kevés ideig gyűjtöttem
Ráadásul ott álltam volna a jégmadár leshely előtt teleobi nélkül, aztán ki tudja, mikor lesz megint alkalmam eljutni oda...
Nem arról vagyok híres, hogy túlzottan vigyázok a fotós cuccaimra de azért itt nagyot dobbant a szívem
Akárcsak amikor fára másztam a géppel+a telével, vállpánt nélkül a kezemben volt a gép és mocsár fölé másztam be egy halott fa törzsén és megreccsent alattam
nem sokon múlt, hogy behajítsam a part menti nádasba a gépet, hátha ott van esélye túlélni, mert ha azzal együtt esem a mocsárba, akkor mindkettőnknek vége
De aztán nem estem le és a gépet se dobtam el. Tartok tőle, hogy azt egy 50D vagy egy D300 sem élte volna túl, ha a mocsárba pottyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul ott álltam volna a jégmadár leshely előtt teleobi nélkül, aztán ki tudja, mikor lesz megint alkalmam eljutni oda...
Akárcsak amikor fára másztam a géppel+a telével, vállpánt nélkül a kezemben volt a gép és mocsár fölé másztam be egy halott fa törzsén és megreccsent alattam
De aztán nem estem le és a gépet se dobtam el. Tartok tőle, hogy azt egy 50D vagy egy D300 sem élte volna túl, ha a mocsárba pottyan.