Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
Jó de még csak pár hete vettem és az összes pénzem ráment pedig nem kevés ideig gyűjtöttem
Ráadásul ott álltam volna a jégmadár leshely előtt teleobi nélkül, aztán ki tudja, mikor lesz megint alkalmam eljutni oda...
Nem arról vagyok híres, hogy túlzottan vigyázok a fotós cuccaimra de azért itt nagyot dobbant a szívem
Akárcsak amikor fára másztam a géppel+a telével, vállpánt nélkül a kezemben volt a gép és mocsár fölé másztam be egy halott fa törzsén és megreccsent alattam
nem sokon múlt, hogy behajítsam a part menti nádasba a gépet, hátha ott van esélye túlélni, mert ha azzal együtt esem a mocsárba, akkor mindkettőnknek vége
De aztán nem estem le és a gépet se dobtam el. Tartok tőle, hogy azt egy 50D vagy egy D300 sem élte volna túl, ha a mocsárba pottyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Arena Breakout: Infinite
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR - Új -
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul ott álltam volna a jégmadár leshely előtt teleobi nélkül, aztán ki tudja, mikor lesz megint alkalmam eljutni oda...
Akárcsak amikor fára másztam a géppel+a telével, vállpánt nélkül a kezemben volt a gép és mocsár fölé másztam be egy halott fa törzsén és megreccsent alattam
De aztán nem estem le és a gépet se dobtam el. Tartok tőle, hogy azt egy 50D vagy egy D300 sem élte volna túl, ha a mocsárba pottyan.