- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
őstag
válasz Bazsi1987 #5039 üzenetére
Vegyesen nyomom. Ha fegyvereket / felszerelést akarok kihozni, akkor bemegyek üres kézzel két másik randommal és megvárom, míg lelőnek valakit és akkor csak fel kell venni a fegyvereket. A kémikus M13B-re meg egyedül mentem be, ha már volt nálam minden. Amúgy randomokkal is jól el lehet lenni néha, de nem mindig. A közepes hátizsakkal ki lehet hozni még egy extra fegyvert is, de azt többnyire elfelejtem.
-
Acheron
őstag
válasz Bazsi1987 #8333 üzenetére
Jah, hogy a Path of the Ronin "Respect" kihívásáról van szó. Így már értem, köszönöm!
Ha nem változott azóta, elvileg március 25 -ig megoldható (a többi kihívással együtt)
Vicces, eddig nem is foglalkoztam ezzel a kihívással, most ránéztem, és azt látom, hogy a hétből négy már kész . A Battle rage (azt sem tudom, mire jó... ) illetve a melee killek hiányoznak teljesen (kés, pajzs épp most lesz soron), az operator revenge killek haladgatnak, a végéig (ha az tényleg 03.25) ilyen tempóban bőven meglesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- GENESIS RADIUM 400 STUDIO MIKROFON
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest