- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- A karcsúság ára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szellem. #7963 üzenetére
Most indul a season, ilyenkor MINDENKI, érted, MINDENKI belép, nyomul, nyüzsög. Te meg kijöttél a gyakorlatból 2,5 hónap alatt. Nem bántásból, én most toltam le 2 Multit, egy dominationt megnyertünk egy free for all-ban meg második lettem úgy, hogy a skillszintem szerintem a Tied alatt van.
Ne pörögj rajta, nézz egy olyan játékot, ahol egyből sikerélmény lesz, aztán adj ennek 2-3 napot majd gyere vissza, hidd el jobb lesz. Idegesen az ember csak szarabbul játszik.
#7965nutella1: Engem max atisztánlátásodkápráztatott el, mivel ez az első CoD amit hajlandó voltam megvenni a Warzone indulása óta, mert DMZ-ben szívás szintezni, az open weekend meg összesen EGY11111EGY kurva alkalommal volt, felbasztak idegileg, főleg hogy most ákcijjós volt a gém. Leszartam, megvettem, elégedett vagyok a kidobott pénzemmel. Nem idegesítem magam feleslegesen, igyekszem élvezni a helyzetet.
Az hogy a felhozatal milyen... Szerintem a legutólsó baró-poén-vicces-élvezetes Season a töklámpásos Warzone event volt... A Calderát utálom... A 2-ben meg felkúr hogy nincs Plunder... -
nutella1
őstag
válasz
Szellem. #7963 üzenetére
Arra gondol, hogy őt szerintem elkápráztatta a felhozatal. Season 2, tudod, karácsony van.
#7962: Szerintem is egy jó nagy k@k@ a Season 2.
3 pozitívum létezik csupán:-Dome, Museum, és a HC mód.
Annyira extra gáz, nem? Dolgoztak a játékon elvileg 2 évet, kiadják a Beta-t, amely nagyjából megnyeri a célközönséget, aztán megjelentetnek valamit, ami egy félkész egész. Utána, 4 hónapra rá, a season 2-vel kidobnak ismét valamit, aminek már korábban, eleve úgy is kellett volna lennie. Hova lehet ezt még fokozni? Ez a Battle Pass "tartalom" meg, nem egy dupla, hanem tripla nulla, ekkora nagy semmit több időbe telik elkészíteni, mint valami értelmeset létrehozni/kitalálni.
Szégyen-gyalázat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Activision - Indul a csata a Cronus és társai ellen
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- MSI GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest